Arama sonuçlarınız

1. G

2 Cocuklu Aile Yol Ve Kamp Araci Tavsiyesi

merhabalar 50 bin min 75-80 bin max olarak corcocukle dag bayir gezmeleri ayni zamanda da sehir ici kullanilacak otomatik 4x4 onerilerine ihtiyacim var yardimci olurmusunuz k9nulari oku oku akl8m cok karisti

2. G

Gv1.6 Mi Gv2.0 Mi

selamin aleykum herkese suzuki grand vitaralara bakiyorum jimnylerede ama ufak oldugu icin sigamama korkusu var esas ogrenmek istedigim 1.6 motor GV ler arazide yetiyormu insana ailecek gidilecek kamplarda vs illaki ufaktefek camura kar a girilir cikilir... yoksa 2.0 mi bulmak makbul olur acaba...
  3. G

Galloper 3.0 V6 Pisman Edermi

merhabalar su siralar uygun fiyatli arazi araclari bakiyorum hem is icin hem arazide kamp vs yapmak amacli karda camurda gezinti galloperler hem genis ferah hemde guclu araclar acaba yedek parcada problem yasarmiyim problemlimi olur 30-40 bin butceye var interlette amacim uzun sureli kullanim...

4. G

Vitara Mi?jimny Mi

herkese selamlar 2.arac olarak hem is geregi arazide hemde dagda bayirda kamp a giderken kullanabilecegim zaman zaman esim ve oglumlada kamp yapacagim... aklimdaki tek cozum suzuki aslinda buyuk motorlu araclari seviyorum fakat vergiler yakit insani negatif etkiliyor uygun otomatik...
  5. G

3.3 Pathfinder Alinirmi

merhabalar isim geregi hafif arazide siklikla dolasiyorum kamp doga gezileri ilede sosyal olarak ilgileniyorum deniz kum gunes yerine dag bayir gol sevenlerdenim agir offroad ile isim yok... 1998-2000 3.3 alinirmi keyif verirmi yoksa sanayi ile kardes mi oluruz. lutfen bilgilerinizi esirgemeyin...

6. G

Duster Tavsiye

herkese iyi aksamlar arac hakkindaki fikirlerinizi almak ve daha fazla bilgi edinmek icin tavsiyelerinize ihtiyacim var sevgili duster severler cok uzun zamandir aklimda 50-60 bin tl bandinda eski bir 4x4almak vardi gc 2.7 land disco td5 gibi ama yasindan dolayi cikaracagi masraflardan tedirgin...

7. G

Discovery Ll 2.5td Hse Ve Hs Modelleri Donanim Farki Nedir

selamin aleykum discovery 2 alma arefesinde olarak hse ve hs modelleri farki nedir tam bilgi alabilirmiyim diye yaziyorum benim bildigim *elektrikli koltuk *muzik sistrmi harman cardon degil *koltuklar tam deri degil baska bir fark varmi dir birde bu viraj denge kontrol sistemi disco 2 lerin...
  8. G

2003 Cherokee 2.7 Crd Mi Discoveri Ll 2.5 Td Mi

merhabalar son zamanda 2 arac arasinda kaldim Alanyaliyim hem sehir hem yayla ufak piknikler vs icin hangisi daha cazip olur 2002-2003 grand cherokee 2.7 mi discovery ll 2.5 td mi degerli gezenbilir uyeleri fikirlerinizi alabilirmiyim
  9. G

Otomatik Hafif Arazi Icin 4×4 Yardim

merhabalar uzun zamandir siteyi takipteyim ve sayenizde cok sey ogrendim benim isim zirai sulama genel olarak hafid toprak ustundeyim is bir yana iri arac seviyorum hafif yayla gezintileri falan bu yuzden de otomatik 4x4 uygun fiyatli max 45.000 civari hem beni uzmeyecek hem keyif verecek arac...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,759
Kaydolan Son Üyemiz
abdil DOĞRU

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri