Arama sonuçlarınız

1. C

Büyükyayla Göleti Hk.

Merhaba, Haftasonu 3 aile Büyükyayla Göleti'ne kamp için gitmeyi planlıyoruz. Yaklaşık 8 kişi olacağız. Bursa'dan da gelecekler olduğu için orta mesafe olduğundan burayı seçtik. Yanımızda 2 tane bebek ve bir hamile olacak. Dolayısı ile göl etrafında tecrübeli arkadaşlardan güzel bir konum...

2. C

Uyku Tulumu Tavsiyesi

Merhaba, Her ne kadar havalar tam olarak bir türlü ısınmamış olsa artık kampa başlamak istiyoruz. Ankara'da yaşadığımızdan genelde Bolu, Karabük taraflarına gidiyoruz. Geceleri hava 5-7 derece civarında oluyor. Ayrıca 1,5 yaşında kız çocuğumuz var. Geçen yıl yorganlarımızı rulo yapıp arabaya...
  3. C

Aladağ Göleti / Göksu Tabiat Parkı

4 Ağustos sabahı Ankara’dan 8 gibi hareket ettik. 2 araç olarak, 4 yetişkin ve 1 bebek. Aracımız tıka basa dolu Partner. Yolculuk yaklaşık 2.5 saat sürüyor, 10:30 gibi de tabiat parkına vardık. Yolculuğumuzun son birkaç kilometresi hariç tamamı asfalt yol üzerinde gerçekleşti. Sonlara doğru bol...

4. C

İlk Kampımız - Şirinyazı Göleti

Merhaba, Öncelikle bu konuda sıfır tecrübem var. Dolayısıyla buraya yazacaklarım sadece öneri mahiyetinde ve benim gibi ilk defa buraya gidecekler için ışık olması amacını taşıyor. Haftalar süren çadır ve alet edevat araştırması bitip, iki ailenin de müsait olduğu bir hafta denk gelince ilk...
  5. C

Bozcaarmut-sülüklügöl-eğriova-şirinyaz-aladağ Alternatifleri?

Merhaba arkadaşlar, 21 temmuz haftasonu için 2 çift ve bebek olmak üzere 2 çadırımız ile ilk kampımızı yapacağız. Ankara'dan sabah erken hareket edeceğiz. Daha yeşil olmasını istediğimizden Bolu tarafına gitmek istiyoruz. Seçenekleri internet üzerinden araştırdım. Hepsi güzel yerler, yakından...

6. C

Sıfırdan Başlıyorum. Yardım Lütfen! (çadır Seçimi, Alternatifler Ve Sorularım)

Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır hevesle izlediğim aktiviteye 2 aile olarak başlayacağız. Ankara'da yaşıyoruz, haftasonları bir yerlere kaçalım istiyoruz. Daha araştırmaya yeni başlamışken çadır konusu uzadı gitti. Daha bunun matı var, lambası var, tenceresi var. Tecrübeli arkadaşlar yardımcı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,970
Kayıtlı Üye Sayımız
166,958
Kaydolan Son Üyemiz
duster 1453

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR