Arama sonuçlarınız

1. Mathilda0606

29 Ekim Sarıalan Kampı

27-29 Ekim 2018 tarihlerinde Bolu Sarıalan yaylasında Cumhuriyet Bayramı kampı yapacağız. Birçoğumuz Ankaradan gelmekle birlikte yakın civardan olup da gelebilecek tüm doğa severleri bekleriz. Facebook adresimiz Facebook'a Giriş Yap | Facebook

2. Mathilda0606

Işıkdağı Kampı #kampankara

31 Ağustos - 02 Eylül 2018 Ankara Işıkdağı Karagöl kampımız olacaktır. KampAnkara ailesi olarak müsait olanları bekleriz. Gelmek isteyenler benimle iletişime geçebilir.
  3. Mathilda0606

Ankara Kamp Sevenler

Facebook'a Giriş Yap | Facebook Ankarada kamp yapmak istiyor ve kimseyi bulamıyorsanız grubumuza dahil olun.

4. Mathilda0606

Ankara Kamp Sevenler Buraya

Kampçılık Ankara Herkese Açık Grup | Facebook Facebook adresimize üyelik isteği göndererek kamp etkinliklerimize katılabilirsiniz :)
  5. Mathilda0606

Kampçılık Ayrıcalıktır.

Kamptan gelince evde rahat uyuyamıyorum sıcacık yatak mis kokan çarşaf ama yok yok... Dağda uyumanın keyfi hiçbirşeyde yok.

6. Mathilda0606

Ankara Kampçıları Nerede :)

Ankaradan kamp arkadaşları arıyorum.

7. Mathilda0606

21-22 Temmuz Sorgun Göleti Kampı

21-22 temmuzda Sorgun gölette kamp yapacağız. Bazılarımız cuma akşamından gidecek. Gelmek isteyen buyursun.
  8. Mathilda0606

Ankara Civarı Kamp Arkadaşları Istiyorum

Aranızda yeniyim. Şu an doğru yere yazıp yazmadığımdan bile emin değilim:), burayı çözmek kamp yapmaktan daha zormuş. Ankarada yaşıyorum, doğayı çok seviyorum. Çevremde çok fazla kampçı yok. Ankara civarında etkinlikler olursa katılmak isterim :)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,211
Kayıtlı Üye Sayımız
167,078
Kaydolan Son Üyemiz
Because41

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.