Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herzaman haberleşeceğimiz.toplanıp hoş sohbet edebileceğimiz.dahası kader birliği yapıp ülkenin çeşitli yerlerinde kamp yapabileceğimiz arkadaşlar toplanmaya bir grup kurmaya davet ediyorum tüm anadolu yakasında oturan kardeşlerimi.sevgiler saygılar.Ben Üsküdar burhaniye altunuzade millet...
sarısu deniz ,kum,nehir balık orman da hepsi bir arada. yüz ,eğlen ,yürü ,hem deniz havası ,hem orman dağ havası ola.daha ne olsun istersiniz.
ha ne olsun?
İZNİK GÖLÜ HANCILLI KÖYÜ CİVAR YAYIN ,BÜYÜK SAZAN VE DİĞER ÇEŞİTLİ SU BALIKLARI.YÜZME KAMP HEPSİ BİR ARADA.GELMEK İSTEYENLER behzatcapar06@g.mail.com yazabilirler.eğer gerçekte balık ve kamp için arayacaksanız başka yerlerde olabilir.mesela nallıhan SARIYER barajı çayırhan gerçekten büyük...
Kamp Hakkında Her Şey En Detaylı Şekilde!
Oymakbaşı
Konular: 3
Teşekkür Alındı: 15 konuda 4 gönderi
Teşekkür Etti: 5
#107-12-2017, Saat: 03:03 (En son düzenleme: 07-12-2017, Saat: 04:46 Mızrak.)
Merhaba arkadaşlar bu metin kamp ile ilgili hiç bilgisi olmayan...
Konuşarak,anlaşabileceğimiz,Yer zaman ve neresi şekliyle kamp ve balıkta yakalayıp hoş maceralı zevkli,huzurlu sakin bir kampa ne dersiniz adım Behzat Çapar tel.05427134366 araç var çadır var 3-4 kişilik gelecek arkadaş mat getirmeli herşey ortak yemek işleri vs gelir elimden ilgilenlerin...