Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İyi günler. 2017-2018 Suzuki Vitara 1.6 DDIS (dizel) otomatik, cam tavanlı Vitara arıyoruz. Sarı site ilanları dışında bildiğiniz araç varsa paylaşabilirseniz çok makbule geçer.
İyi günler. 2011 Dacia Duster 4x4 arcıma 215/60-65-70/16 AT lastik arıyorum.Ağır koşullar da kullanmayı dünmüyorum %60 asfalt %40 arazi koşulları gibi düşünebiliz.Bf goodrich düşünmüyorum onun dışında Yokohoma,Kumho,Lassa vb nispeten az yol gürültüsü yapıcak lastik bakıyorum.Az kullanılmış çıkma...
İyi günler.Bugün 2011 4x4 laureate model bir duster almış bulunmaktayım.43.000 km de ilk sahibinden kazasız,boyasız bir araç.Beklediğim den çok daha iyi çıktı açıkcası.Sadece 80-120 km gibi saçma bir direksiyon titremesi var.Çözümü varmıdır ? Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Ayrıca aracımda...