Arama sonuçlarınız

1. Remy

Silverstone Mt117 Xtreme Lastik Nasil

Merhaba, Bf goodrich KO dan gevmeyi dusundugum bu lastigi kullanan var mi? 31 10.5 16 olcusu arabayi zorlar mi? Yol gurultusu nasil, fren mesafesi nasil, 2-3 saatlik yolculuklar dert olur mu? Sent from my iPhone using Tapatalk

2. Remy

Jant Secimi

Merhaba, Discovery 2 icin jant alternatifleri ariyorum ama piyasada cok az secenek var ve pahali. Jant olculeri 5x120 olarak gozukuyor. Ayni olcuyu VW ve BMW grubu da kullaniyor. Aracta bu jantlari kullanmak mumkun mu? Sent from my iPhone using Tapatalk
  3. Remy

Td5 Yakıt Tüketimi

Herkese merhaba, 2004 model bir Discovery 2 Td5 aracım var. Araç bir depo yakıtla ortalama 550-600 km kadar yol yapabiliyor (Arazi kullanımı ya yok ya da çok az şekilde, genelde uzun yol). Yurtdışı forumlarda ortalama 500 mil gibi rakamlar mevcut. Fabrika verisi şehiriçi 11,5 Litre diyor. Benim...

4. Remy

Hannah Markası Nasıl?

Merhaba, Bu markaya daha önce rastlamamıştım ama şimdi bir kaç yerde görüyorum satılık. Daha önce bu markayı kullanan var mı? Çek markası gibi gözüküyor. Şişme mat'ları ilgimi çekti. Tecrübesi olan var mı?
  5. Remy

Bu Hortum Nedir Bilen Var Mi?

Kaputu acinca on camin hemen on tarafinda bu sekilde bos bir hortum var. ne ise yarar bilen var mi? Acaba bagli olmasi gereken bir yer var mi? Diger ucu sag taraftan asagi dogru gidiyor. Sent from my iPhone using Tapatalk

6. Remy

Discovery 2 Pas Sorunu

Aracimin arka tarafinda resimlerdeki gibi pas var. bayagi yuzeysel gozukuyor ama problem yaratir mi bilmiyorum. Nasil bir islem uygulamak lazim tavsiyesi olan var midir? Sent from my iPhone using Tapatalk

7. Remy

Discovery2 Central Diff Lock

Herkese merhaba, Oncelikle belirteyim bu konuda biraz acemiyim. Daha yeni 2003 model bir td5 aldim. Aracin arazi vitesinde sadece H ve L gecisi mumkun. Ama internette okudugum ve gordugum videolarda aracta hali hazirda bir merkezi diferansiyel kilit bulundugunu gordum ve sadece arazi vitesi...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri