Arama sonuçlarınız

1. E

2006-2011 Grnad Cherokee 3.0crd Wh-wk Kac Lt Yağ Konulur

3.0crd motor wh-wk kasa gc lere kaç lt yag konuluyor..kimi 9.5 diyor kimi 10 11 diyenide duydum..Birde 10-40 yag bunlara daha uygun diyen serviste biliyorum..Net olarak kitapcikta da lt olarak bilgi bulamadim hep 10 lt yag koyduruyorum ama supheye dusmeye basladim..Bilgisi olan arkadaslar...

2. E

Grand Cherokee 3.0 Crd Wh 2011 Yokus Cikarken Gaz Kesme Sorunu

Merhaba arkadaslar..Grand cheroke 3.0crd 2011 wh kasa aracim dik yokus cikarken nirmal viteste eger surekli gazlamiyor agir agir cikiyorsam ara ara gaz kesiyor gaza basiyorum 1 2 saniye sonra tekrar gaz yiyip devam ediyor bu neden oluyor normal bir durummu acaba anlamadim..ayni seyi arazi...
  3. E

2011 Wh 3.0 Crd Araca Off Road Aksesuarlari Yapmak Mantikli Olurmu

2011 model wh 3.0crd grand cherokee arac sahibiyim..50 bin km de 8 ay once aldigim aracim su an 70 bin km dedir..oteden beri onceki kasa g c lerin off road donanimlilarina hayranim..amacim off road yapmak degil tamamen goruntu amacli o heybete kavusmasi..uygun fiyata hazir yapilmis daha eski...

4. E

Samsun'da Jeep Grand Cherokee Ustasi Veya Servisi Varmidir?

Arkadaslar grand cherokee wh 3.0crd aracimi samsunda goturebilecegim usta ya da servis varmi..bu konuda bilgisi olan arkadaslar yardimci olursa sevinirim..En son bakima ankaraya gitmek zorunda kalmistim..saygilar..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri