Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba;
Fiat Ducato panelvanlarda (bildiğim kadarı ile) Extra yüksek tavan ise sadece 15 m3'ler yükseltilerek 17 m3 hacme çıkarılmış olarak var (şase uzunluğu bu ikisinde aynı).
Otomatik vites seçeneği ise sadece normal 15 m3 hacmlillerde var.
Sizce önümüzdeki yakın yıllarda 8 - 11,5 ve 13...
Merhabalar;
Yüzmeye gittiğinizde çevrede anahtarınızı emanet edeceğiniz kimse yoksa aracınızın (motor, araba, karavan vb) anahtarını ne yapıyorsunuz?
İnternette başka forumlarda bulduğum bir öneri:
İmbolizer olmayan, eski tip klasik bir yedek anahtar yaptırıyorum. Cüzdan, telefon, asıl...
Merhabalar;
Soracağım soru, yazacağın şeyler çok basitse bağışlayın. Hem oldukça yeniyim hem teknik konulardan da neredeyse hiç anlamıyorum.
Soru şunun üstüne:
Fiat Doblo, Pego Rifter gibi araçların arkasına konulan kamp kutularındaki (camping box) buzdolapları.
Epeydir inceliyorum:
-...
Minivan aracınızla İtalya turu yapmak için yola çıktığınızı varsayın. Bagajınızda kamp kutunuz, balkanları geçti ve Milano'ya kadar geldiniz. Burada google haritalardan baktığım kadarı ile Dometic'in mağazası var. Fiyatlara da baktım, Dometic CFX3 55 Litre kompresörlü üstten kapaklı buzdolabının...