Arama sonuçlarınız

1. medical07

Ducato L2h2 5,41 Metre Campervan Örnekleri

Ülkemizde çok tercih edilmeyen ducato 5,41 metre campervan örneklerini listelemeye çalıştım.Şehir içi kıvraklıgı ve park kolaylıgı ile avantajlılar. Adria Twin 540 SPT Auto Sleepers Symbol Bavaria vancentro Benimar Benivan 103 Burow Mobil Vip 5400 Burow Mobil Vip 540 B0 Bürstner City Car...

2. medical07

Campervan Park Kliması 220 Volt, Deneyimleriniz

blyss 5000 btu 1400 watt mobil klimayı yurddışında 6 a elektrik vrilen campinglerde kullanabilirmiyiz.? 230 volt x 6 amper :1380 watt yapıyor.klimanın etrafı ses yalıtım süngerleri ile kaplansa iç mekanda duyulan sesi azalır mı?. yoksa truma yada dometic in park klimalarını mı tercih etmeliyiz...
  3. medical07

İç duşa sahip transporter boyutu minivanlar (small campers with shower)

Transporter boyutu iç duşu olan minivan örneklerini paylaşabiliriz.

4. medical07

Kamp aracı olarak pikaplar.

kamp aracı olarak pikap örneklerini paylaşabilecegimiz konu açıyorum.pikap sahiplerinin kampçı olma oranı yüksekdirçbizden de güzel örnek fotograflarını paylaşabiliriz.
  5. medical07

Nostaljik kamp arabaları.

Bu konu başlıgında nostaljik kamp arabaları fotograflarını paylaşabiliriz.

6. medical07

Campjng Box Örnekleri

Ülkemizden ve dunyadan camping box orneklerini paylasabiliriz.

7. medical07

Ducato 5 Metre Camper Örnekleri

merhabalar, hafta içi şehir içi kıvraklıgı, kısa hafta sonları tatilleri için yeterli olabilecek 5 metre altı campervan örnekleri ni içeren linkler ön koltugun yataga dahil edildigi transporter dan örneklerin linklerini paylaşmak istiyorum...
  8. medical07

Tourneo Custom Campingbox

merhabalar,tourneo custom 8+1 araca campingbox ilavesi ile kullandıgımız kamp aracını tanıtmak istiyorum.2016 model 2017 trafige çıkışlı tourneo custom.çift akülü ,cift klimalı ve çift sürgülü kapılı.aracın 3.koltuk sırasının oldugu bölüme kavak kontradan tabla yapıldı.tabla üstüne 2 taraflı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,061
Kayıtlı Üye Sayımız
166,807
Kaydolan Son Üyemiz
karavancı_34

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR