Arama sonuçlarınız

1. mehmeteal

Bursa Çevresi Çadır Kamp Alanı

Merhaba selamlar, Eskişehirin ilçesinde yaşıyorum. 11 -15 nisan arasında iki gece falan çadır kampı için yedigöllere gidelim diye planlıyorduk, fakat km maliyet hesabına vurunca ağır geldi , Daha önce Ağustosta da Kasımda da gittiğim için başka bir yer değerlendirmek daha makul görünüyor...

2. mehmeteal

Araç Iç Döşeme (taban Tavan Ve Duvarlar) Üzerine

Merhaba karavan yapım sürecimde en son ve en zorlandığım husus iç kaplama hususu. Bu konu üzerine daha sonra araştırma yapacaklara da bir kaynak oluşturmak istedim. öncelikle taban: çıtalarla desteklenmiş bir zemin üzerine orta kalınlıkta bir kontrplak koyma konusunda hemfikir olduğumuzu...
  3. mehmeteal

En Ucuzundan Karavan Enerjisi(panel,inverter,akü,regülatör)

tüm forumu ve hatta tüm interneti taramama rağmen çözüm bulamadığım bir husus var 165 w panel 360 tl 10 amper regülatör 63 tl 12V 105Ah 760CCA oto aküsü 655 tl 600w inverter kullanmak istiyorum 168 tl bir sistem kurmak...

4. mehmeteal

Midi Kamp Aracı Yapımı

Selamlar. dönüştürmek için aldığım nissan vanetta 2.3 2000 model aracımla bir maceraya adım atmış bulunuyorum. bu macera sürecimde hem kıymetli bilgi ve tecrübe desteğinizi almak hem adımlarımı sizle paylaşmak istiyorum. öncelikle aldığım araç 350000 km de orta şerbetli dizel bir araç, 100 km de...
  5. mehmeteal

Karavan Ruhsatı Olmadığı Için Ceza

Karavan ruhsatı olmadığı için ceza alan var mı? Panelvan aracımın arkasına portatif bir iskele kursam yatak atsam, bunu da konaklama harici zamanlarda toplasam ve yolculuk esnasında sadece iskelet kalsa bu suç mudur? veyahut arkada uyurken veya yemek yerken bir polis gelse şuçlu muyum...

6. mehmeteal

2019 Güncel - Karavancılığa Ve Size Merhaba

Merhaba değerli gezi,kamp,doğa severler bir süredir bu formu dikkatle takip ediyorum. Artık üye olup sizlerle tanışmak ve sizlere danışmak istedim. Öncelikle kendimi tanıtayım. Ben Mehmet, psikolojik danışman rehber öğretmenim, evliyim çocuğum yok,2008 model 250.000 km 1.3 dizel bir lineam var...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri