Arama sonuçlarınız

1. ibrahim erol

Isuzu Karavan

sayın dostlarım yaklaşık bundan bir yıl önce ısuzu veya iveco dan bir karavan yapmak için yola çıkmıştım fakat çeşiştli sebeplerden dolayı olmadı bir türlü başlayamadım ama hevesim hiç geçmedi bu arada çeşitli sebeplerden dolayı karavanını satmak isteyen değiştirmek isteyen yaşam tarzını...

2. ibrahim erol

Diferansiyel Ötüyor

dostlarım merhaba binek aracımın diferansiyeli çok az şekilde zor hissediliyor ötüyor duyabiliyorum tamirciye gittim ustam çok hafif geliyor bunun için acılmaz dedi MOLİKOT marka gres al gel dedi 150 gr kadar yağcıya gittim molikot gresin 50 çeşidi var fakat yağcı ben anlamam dedi sizden...
  3. ibrahim erol

Garmi̇n Nuvi̇ 58

hayırlı akşamler gezenbilir dostları oğlum yurt dışından hediye olarak bir tane GARMİN NUVİ 58 LM navigasyon gönderdi türkiye haritası yoktu üzerinde hasbel kader araştırırkrn sitesinden yükledik açtık fakat uydu görüntüsü ve 3D yok haritada sadece karasal harita var aradık türkiye temsilcisini...

4. ibrahim erol

Isuzu'dan Karavan Yapmak

Merhaba arkadaşlar; İzmir'den yeni üyeyim. Yeni bir proje başlatıyorum. Isuzu'dan karavan yapmak istiyorum. Ön araştırmasını yaptım. Plan, proje çizimi, elektrik tesisatı, su tesisatı, iç mobilya dizayn, izolasyon vs. hepsinin tedarikçilerini buldum. Fakat henüz hiçbir malzeme almadım...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri