Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
selamlar
uzun bi aradan sonra tekrar merhaba
başlıkta belirttiğim gibi bu araçlara elektrikli direksiyon kutusu takan gören varmıdır
böyle bi proje ypamak istiyorum
Selamlar aracımın 10w40 yağını 5w30 ile değiştirdim fabrika verilerini esas alaraktan böyle Bi sorunum var acaba hata mı yaptım aracı da yeni aldım sayılır
hafif de hidrolik iticiler ses yapmaya Basladı http://cloud.tapatalk.com/s/62935c9ad80ec/VID_20220529_112234_1_1.mp4
ELS-NX9 cihazımdan...
sevgili arkadaşlar yakın zamanda kendi aracıma uygulamış olduğum sistemi sizinle de paylaşmak istiyorum. malum bu yükseltme işini yapan arkadaşlar kendi aralarında tekel olduğu için kimseyle bilgi paylaşımı yapmıyor internette de bu konuyla alakalı bi bilgi bulamadım pek her yerde...
merhaba sevgili gezenbilir üyeleri
sizlere danışmak istediğim bi husus var şimdi bu wj kasa arabalarda 2000 ve öncesi 4 vites 2001 ve sonrası 5 vites olarak değişmekte bende kendi aracımı alırken özellikle 2001 sonrası olmasına dikkat ettim şimdi bu araçlar 5 vites diyoruz ya benim...
merhaba
son günlerde aracımı arazide zorladığımda altından gelen ufak takırtılar dikkatimi çekti fazla önemsemedim bu gece itibariyle geldiğim notka budur normal seri vites de sıkıntı yok low a alınca asfaltta gazlayınca gene asagidan takırtılar geliyor fakat arazide low da işin rengi biraz...
arkadaslar 2002 4.7 aracım var 35 x 12.5 17 r lastik almayı düşünüyüroum aracın diff ine zarar verirmi kullanan arkadaslardan bilgi istiyorum teşekkürler.
merhaba arkadaslar..
2002 wj 4.7 aracım var 310k km ye ulaştı...
aracıma 2. ayda yağ bakımı yaptırmıştım 5.5 litre motul 10-40 tam sentetik yağ koyduk 15 bin km yi geçince tekrar yağını değiştirelim dedik götürdüm sanayiye eleman baktı çubuğa çubukta 2 cm yağ vardı bunun dedi yağı eksik...
merhaba 2002 model 4.7 wj sahibiyim benim aracım ağır vitese koyarken sol taraftaki vites biraz zor geçiş yapıyor bende sert çekiyorum geçiyor bugun gene bi çamura saplanmıstım ağır vitese koydum saplandıgım yerden cıktım gene aldım 4 hi ye değişi bi ses fark etmedim fakat arabayı park...