Arama sonuçlarınız

1. KeNDaL

Özel Amaçlı Taşıt Ile Ilgili Soru

Merhabalar; Aklıma takıldı ve internette araştırdım bir bilgi bulamadım. Diyelim bir tane Ducato yu karavan yaptık ve özel amaçlı taşı oldu. Sonra aradan 3-4 yıl geçti ve içerisindeki ahşap kısım eskidi. Bizde diğer malzemeleri kullanarak başka bir araç yapmaya karar verdik. Şimdi bu ilk önce...

2. KeNDaL

Sigorta Fiyatları Hk.

Merhabalar , Sigorta fiyatları anladığım kadarıyla halen yüksek oluyor. Eğer fiyatlarda bir düşüş varsa ve gözden kaçırdıysam bu konuda bilgi verirseniz sevinirim. Ama eğer halen yüksek sigorta ödeniyorsa bu koronalı günlerde , koronaya atıfta bulunarak tekrar bir farklı yazı içeren cimer mesaj...
  3. KeNDaL

Gizli Wc+duş

Merhaba, Bu resimlerdeki setten ben nerede bulabilirim bilgisi olan var mı ?

4. KeNDaL

İhaleden Araç Alımı Hk. Yardım Lütfen

Arkadaşlar ve Ağabeylerim Merhaba , İhaleden bir araç aldığımda , ama gümrük , ama haciz depolarından aldığımda yada çekme belgesi ile trafikten çıkartılan(Aracın hiçbir şeyi yokken tanıdık vasıtasıyla kaskodan, aracı yenileme amaçlı, kusuru, ufak kazası şişirilen araçları) bir araç alırsam...
  5. KeNDaL

Mercedes-benz 814d Vario

Arkadaslar abilerim merhaba Ben Kendal. Atanma bekleyen Bilgisayar Ogretmeniyim. Benimde karavan hayalim var :) Forumdaki ilk konum. Benim takip ettigim araclar karavan yapiminda Mercedes-Benz Vario serileri. Su anda atanmis olsam gumrukte ihalede bu araclardan var 1 tane. Ipsala gümrükte...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri