Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar, karavanıma dış yalıtım boyası yaptırmak istiyorum. görmüşsünüzdür rülo ile bile uygulanıyor portakal kabuğu gibi bi görüntüsü var.
Şu an Antalya/Manavgattayım ve burada yeni olduğum için pek bi tanıdığım yok o yüzden usta bulamadım bulduklarım da ya araçtan çekindi ya da boyayı...
Merhabalar, aracım 2007 model ducato maxi 15m3 minibüs, karavan yapım aşamasında geç kalıp kış mevsimine yakalanınca yağmurlardan nasibimizi aldık. Çok yoğun yağış esnasında aracın üzeri boyacıların kullandığı mavi naylon ile kaplı olmasına rağmen yağmur dindikten sonra aracımın içine girdiğimde...
Merabalar, geçen gün IVECO'ların iç ölçülerini ararken yabancı bir sitede CNG yakıt sistemli fabrika çıkışı olarak panelvan modellerinde bulunduğunu farkettim daha biraz daa araştırarak 460 beygir gücüdeki çekicilerinde de CNG yakıt sistemini kullandıklarını gördüm.
Belediye otobüslerinde...
Merhabalar, aranıza yeni katıldım karavan konusundaki bilgi birikiminizden faydalanmak adına buradayım :smiley:
Ayağını yorganına göre uzatmayı seven biriyim daha araç bile almadan araştırmaya başlamak istedim.
Kısacası evdeki hesabı çarşıya uydurmaya çalışacağım :smiley: Karavanımı mobilya...