Arama sonuçlarınız

1. zaferyilmaz99

Thule Bisiklet Taşıyıcı Çeki Demiri Uyumlu - Hiç Kullanılmadı.

HİÇ KULLANILMADI SADECE ÇEKİ DEMİRİ OLAN ARAÇLARA OLUR SON FİYAT:1500 TL. (Sıfırı şuan yok, bulursan da 5.900 TL.) TEL: 0543 256 12 68 Bisikletlerinizi taşımanız için tasarlandı. Basit, hafif ve hızlı bisiklet taşıyıcı.Taşıma çubuğu 2 bisiklet taşımaya u TAKMA / ÇIKARMA KOLAYLIĞI Makas...

2. zaferyilmaz99

Sıfır Thule Ayakkabı Düzenleyici Uygun Fiyatlı.

Ürünün ambalajı açılmıştır. Ancak sıfırdır, hiç kullanılmamıştır. Fiyat: 320 TL. Malzeme : 100 polyester Uzunluk : 50 cm Yükseklik : 80 cm Saklama bölmeleri : Ayakkabılar için 10 büyük cep 2 ekstra örgü...
  3. zaferyilmaz99

Bulamadığım Park Lambası Kapağı Hakkında Yardım.

Merhaba, Aşağıdaki görseldeki Park lambalarımdan birisinin kapağı yok aramadığım yer kalmadı adrialar'da ve ithal birçok karavanda da aynı far var diye biliyorum bu kapağı nereden bulabilirim bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

4. zaferyilmaz99

Aksesuarlar Ararken Dikkatimi Çekti. ''karavan" Kelimesi Geçince Fiyat %50-60-70 Artıyor. Nedendir?

Arkadaşlar yaklaşık 1-2 yıldır. Kendi imkanlarımla karavanımı toparlamaya çalışıyorum. Mesela bir ürün arıyorum en basiti internete kapı tutucu aparat yazıyorsun. örneğin online satış sitelerine bakıyorum. Örnek: 29,90 TL - 39,90 TL. karavan malzemesi satan firmaların internet sitelerine...
  5. zaferyilmaz99

Fren Sistemi Çalışmaması Hakkında.

Merhaba, aşağıdaki resimdeki alanda görebileceğiniz fren sistemi verimli çalışmıyor, frene bastığımda tak tak tak diye araca itleme yapıyor gaza bastığımda da tak diye sert bir şekilde çekiyor sönümleme yapmıyor,, bu sorun neden kaynaklı olabilir Bursada bunu yapabilecek kimse var mıdır?

6. zaferyilmaz99

Karavan Boyama Yöntemi Için Önerileriniz...

Merhaba, Çekme karavanımı boyamak veya boyatmak istiyorum, birkaç farklı düşüncem vardı, 1.'si Kaplama yaptırmak: Birkaç yerden fiyat aldım komple kaplama için 6.000 - 7.000 TL civarında fiyat verdiler, ancak uzun vadede neyle karşılaşacağımı kestiremedim. 2. seçenek Bir usta bulup boyatmayı...

7. zaferyilmaz99

Zemin Döşemesi Hakkında.

Merhaba, Çekme karavanımın zemin döşemesini değiştirmek istiyorum. Aklımda Laminant parke var ancak aklımda şu soru işareti oluşuyor esneme oynama yapacağı için zamanla atma yapabilir? Pvc - muşamba vs. falan döşemek mi mantıklıdır? Ya da sizin öneriniz nedir? Bu konuda bilgisi olanlar...
  8. zaferyilmaz99

Kaz Dağlarında Çekme Karavan Ile Kamp Yapılır Mı, Yolu Ve Diğer Imkanları Müsait Mi?

Merhabalar, Kaz dağlarında karavanla çıkanı hiç duymadım, forumda da aradım ancak o bölgeyle ilgili bilgi bulamadım. O bölgeyi de çok merak ediyorum açıkçası, çekme karavan ile Kaz dağlarında (aile olarak) gidebileceğimiz önerebileceğiniz kamp alanı var mıdır? Yolu müsait midir? Bilgi ve...
  9. zaferyilmaz99

Truma Sl2000 Gazlı Soba Gece Açık Bırakılması Hakkında.

Selamlar, karavanımda truma Sl2000 gazlı bir soba var, gece açtım ancak cesaret edemeyerek yarım saat sonra kapattım, içerisini çok güzel ısıtıyor ancak bilmediğim için sormak istedim, bu ısınma sisteminin gece sabaha kadar açık kalması kötü bir durum oluşturur mu? Zehirli gaz vs. İçin Ne önlem...

10. zaferyilmaz99

Uludağ Bölgesinde Karavan Kamp Alanı Tavsiyesi

Selamlar, Uladağ bölgesinde çekme karavan ile çıkılabilecek eylül-ekim aylarında yani ideal yol ve hava koşullarında, aile ile gidilebilecek, elektrik su market vs. imkanların olduğu yer önerisinde bulunabilir misiniz? Teşekkürler.

11. zaferyilmaz99

Truma Vent Elektrik Sorunu

Arkadaşlar yanlışlıkla 220 ile çalıştırdım siyah kontrol kumandasından ateş çıktı ne yapabilirim direkt fişe takıp çalıştırsam yeter nereye bağlamam lazım kabloları fikir verir misiniz?
  12. zaferyilmaz99

Buzdolabı Sorunu Hakkında.

Herkese Merhaba, 1993 model Avento royal 445TL Exculusie F karavan aldım, Truma hermatik ısıtıcı var onda herhangi bir sorun yok, caır cayır yanıyor, ancak buzdolabında şöyle bir sıkıntı var, dışarıdan elektrik alındığında canavar gibi soğutuyor maşallah ama gaz ile bağlantı kurulmamış...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,919
Kayıtlı Üye Sayımız
166,700
Kaydolan Son Üyemiz
olcayozan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri