Arama sonuçlarınız

1. B

Jeep Liberty 3.7 Radyator Arızası Hk.

Merhaba, radyatörüm bozuldu geçen gün. Şimdi ya Danimarka malı yan sanayi veya orjinal mopar alıcam. Ancak fiyatlar tahmin edileceği üzere çok farklı. Yan sanayisini 1500, orjinali ise 4000 gibi bir tutarda. Yan sanayinin ömrü yaklaşık 3 sene, Mopar ise 5-6 sene diyor ustalar. Konu hakkında...

2. B

Hangisi Jeep 2003-04 Grand Cherokee 4.7 veya Cherokee KJ Liberty 3.7 ?

Merhaba, yıllar önce Disco 300tdi almadan bu araçların dizeline bakmıştım, geçenlerde Discoyu verdim ve yeni araç arayışına başladım. 2003-2004 model benzinli bir WJ mi yoksa KJ mi alsam diye düşünmeye başladım. Hem bagaj(lpg için) hem tavan yüksekliği olarak kasa tercihim KJ. Hem 2006 yoluna...
  3. B

Satılık Discovery 300 Tdi

Merhaba, aracımı değiştirmek üzere satıyorum. Aracın bildiğim üçüncü sahibiyim. Araç 282000 kmde. motor oynanmamış, kondisyonu iyi durumda. 2 inç Terriferma yükseltme kiti var, Kazasız, Birkaç örtüş dışında orjinal boyası duruyor, ön arka Çelik tampon, Yan barlar, fabrika çıkışlı çeki demiri...

4. B

Discovery 1 Için Jant Ve Lastik Seçimi

Merhaba, daha önce siteye üyeydim ancak şifreyi bulamayınca tekrar üye oldum. Sizlere danışmak istediğim konu; Discovery 1 imi 2inch yükseltmiştim. Buna uygun olarak ofsetli jant almayı düşünüyordum. 50mm lik ofsetli goliath jant buldum. 1. Öncelikle Goliat ofsetli jantın mukavemeti hakkında...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,063
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR