Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkeze slm dostlar ,
Son 2 yıldır karavan hayatın da,1 yıldır da tam zamanlı karavan hayatı yaşamaktayım , projemi duyanlarınız vardı , eşim ve ben bayan kuaförüyüz hem tam zaman lı karavan hayatı yaşayıp hem de araç için de olduğu kadar mesleğimizi ifa etmek istiyoruz .YouTube kanalımız...
Kuaförbüs 'ten Herkese slm lar ,
Daha önce projemden bahsetmiş tim hatta ilk karavanımı da burdan paylaştım , bu geçen süre zarfın da yaklaşık 2 yıl ben 2. karavanımı da bitirdim ve yarı tam zamanlı karavan hayatına voswagen volt lt 35 2005 model araç (ekte resmi mevcut )ile yaklaşık 1 yıldır...
Herkese slm lar 2020 yılında açmiştım hesabı , pandemi döneminde idi üzerine 2 yıl devrilmiş , pandeminin bizim gibi esnaflarda bıraktığı sıkıntılar ve babamın vefatı nedeninden dolayı projeme 2022 mayısta devam edebildim ,Mayıs ayında kısıtlı bütçe ile alabildiğim 2000 model İVECO M18 markalı...
Herkese slmlar , araç değişikliğinden dolayı konuyu tekrar açtım , çocukluktan buyana yaklaşık 25 yıllık bir hayalimin ilk adımı için bismillah dedik inş . Bizimkisi bir proje esasında (kuaförbüs ) eşim ve ben bayankuaförüyüz, işimizi ve yaşam alanımızı birleştirip kuaför şeklinde bir karavan...
Herkese slmlar , çocukluktan buyana yaklaşık 25 yıllık bir hayalimin ilk adımı için bismillah dedik inş . Bizimkisi bir proje esasında (kuaförbüs ) eşim ve ben bayankuaförüyüz, işimizi ve yaşam alanımızı birleştirip kuaför şeklinde bir karavan ile Türkiye turu planımız var nasip olur ise , bu...