Arama sonuçlarınız

1. murat18-06

Burgas'a Gitmek Için Hangisi? Kapıkule Mi? Dereköy Mü?

Selamlar, hafta sonu Cuma akşamı Ankara çıkışlı Burgas ve suny beach bölgesinde iki gece üç günlük dört arkadaş geziye çıkacağız. Yalnız Dereköy mü, Kapıkule mi karar veremedik. Dereköyden gidince mesafe 130 km daha yakın, ama yeşil sigortayı kapıkule den çıkınca Bulgar sınırında 30 euro ya...

2. murat18-06

Araçla Yunanistan-makedonya-bulgaristan Turu

Selamlar, okulların kapanacağı hafta ailemle birlikte Transporter aracımla İpsala'dan çıkarak sırasıyla Dedeağaç, Kavala, Selanik, Ohri, Üsküp, Sofya ve Filibe olmak üzere 7 gece 8 günlük bir gezi planlıyorum. Daha önce üç arkadaş bir kaç kez araçla Bulgaristan'da Filibe ve Eski Zağra'ya...
  3. murat18-06

Perseid Meteor Yağmuru

Selamlar, 12 Ağustos Cumartesi gecesi perseid meteor yağmurunu Ankara merkezine yakın nerelerde izleyebiliriz, bir gecelik konaklama olacağı için uzak bir yere gitmek istemiyoruz. Üç aile ile çadır kampı yapacağız. Aklımda Beynam var, sanırım şehir ışıkları burayı etkilemiyordur. Fakat google da...

4. murat18-06

Arpenaz 4.1 Fresh Black Modifiye

Selamlar, yeni almış olduğumuz ben ve arkadaşıma ait arpenaz 4.1 fresh black çadırımıza Ankara içinde modifiye tadilatlar (iç çadır girişine ve ön girişe sineklik, zeminin tamamına fermuarlı branda vb.) yaptıracağımız bildiğiniz yerler var mıdır? İnternette yaptığımız araştırmalarımda sadece...
  5. murat18-06

Günübirlik Bulgaristan

Selamlar, decathlonun bulgaristan/stara şehrindeki mağazasından 4 arkadaş (herkes yeşil pasaportlu) arpenaz 4.1 fresh black çadır almak istiyoruz. Türkiye de bu çadır stoklarda bulunmuyor ve güncel fiyatı 7.100 TL. Bulgaristan da ki mağazada ise yaklaşık 5.000 TL ye geliyor (İkinci el sitelerde...

6. murat18-06

Side'de Kamp Yeri Tavsiye

Selamlar, 19-21 Mayıs tarihlerinde Side de kamp yapmayı düşünüyorum, Manavgat Belediyesi Boğaz Kampingi aradım, dolu olduklarını, kişi başı çadır konaklamasının 180 TL olduğunu söylediler. Side de uygun ücretli/ücretsiz kamp yeri tavsiyeniz nelerdir. 4 Kişilik aileyiz. Tek aile gitsek aracım...

7. murat18-06

Uyku Tulumu, Sizce Hangisi?

Merhabalar, ilandaki uyku tulumları arasında kaldım, ilkbahar ve sonbaharda kullanmak için bir adet çift kişilik, bir adet tek kişilik uyku tulumu araştırıyorum, bütçem sınırlı olduğu için bilindik markalardan değil de f/p ürünü bir tulum arıyorum, daha önce kullanmadığım için tecrübeli...
  8. murat18-06

Yedigöller De Bir Gece Kamp Yapmak

Selamlar, Ankara da yaşıyorum, 3-4 aydır bu forumu takip ediyorum, iki defa kısa süreli kamp deneyimim oldu, (ağustos ayı bir gece kapadokya *gece bayağı üşüdük*, ekim ilk hafta iki gün çıralı *çıralı da araçta kaldık*, iki gün olimpos *çadır* ekipmanım yok , sürekli araştırıyorum forumdan...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,994
Kayıtlı Üye Sayımız
166,745
Kaydolan Son Üyemiz
kreasus

Çevrimiçi üyeler

Geri