Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öncelikle merhabalar.
Konunun yeri doğru mu bu mesajı yazmam doğru mu bilemiyorum ama online alış verişimde yaşadığım bir sıkıntıyı paylaşmak istiyorum sizlerle. Sizlerin de aynı sıkıntıyı çekmemeniz adına. Kesinlikle başka bir amacım yok. Kendi karavanını kendi yapmaya çalışan biri olarak...
Merhabalar.
Isuzu Royal aracımın orjinal şoför koltuğu darma dağın olmuş durumda.Mecburen değiştirmem gerekiyor. Ama TSE de sıkıntı yaşamaktan korkuyorum. Mutlaka orjinal royal koltuğu mu olmak zorunda? Başka bir şoför koltuğu takmam sıkıntı yaratır mı? Çıkma bir koltuk alıp TSE den sonra extra...
Selamlar
Yalıtım bölümüne girdim ve kullanılan malzemeler hakkında kafamdaki soru işaretlerini gidermek istedim fakat kafam daha bir karıştı. Bu konuda derinlemesine araştırma yapmış arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim çünkü gerçekten pişman olmak istemiyorum.
Toza karşı aşırı hassas bir...
Merhabalar
Aranıza yeni katıldım. Biraz forumu gezdikten sonra tam bir bilgi deryasına düştüğümü fark ettim ve kayıt oldum. Çocukluğumdan beri hayalini kurduğum bir projem vardı. Keyif için yapma fırsatım olmadı ta ki ihtiyaç olana dek. Sahne İllüzyon gösterileri yapan bir performansçıyım. Royal...