Arama sonuçlarınız

1. arkhem1

Renault Scenic Rx4 2001 Model 1,9 Dci

merhaba, bu araç hakkında bilgisi olan arkadaş yardımcı olursa sevinirim bu araç alınır mı tavsiye edermisiniz

2. arkhem1

Araç Hk. Yardım

arkadaşlar, malum sitedeki 1974 Dodge S100 Dizel 4x4 Mukemmel Durumda 136806794 ilanda ki araçla ilgileniyorum fakat dodge s100 ve perkins motor hakkında bilgi sahibi değilim yardımlarınızı bekliyorum
  3. arkhem1

1974 Dodge Ram Araç Hakkında Bilgi

arkadaşlar, malum sitedeki 1974 Dodge S100 Dizel 4x4 Mukemmel Durumda 136806794 ilanda ki araçla ilgileniyorum fakat dodge ram ve perkins motor hakkında bilgi sahibi değilim yardımlarınızı bekliyorum

4. arkhem1

Perkins T 90 Hk. Bilgi

iyi akşamlar, arkadaşlar perkins T 90 motoru nasıldır özellikleri gücü yakıt tüketimi kısaca olumlu ve olumsuz yönleri hakkında bilgi edinmek istiyorum. Bilgisi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.
  5. arkhem1

Disco İçin Yeni Motor Alternatifleri

merhaba, 1998 2.5 tdi discovery kullanıcısıyım, hepimizin bildiği üzere 300 tdi motor ömrünün kısa olması ve hararete karşı çok hassas olduğundan dolayı beni daha uzun ömürlü ve daha dayanıklı motor arama düşüncesine yöneltti. Fakat land larda en çok kullanılan Ford Puma motor discovery 1 e...

6. arkhem1

Disco 1 Jant Ölçüsü

merhaba, discovery 1 için orijinal jant ölçüsü nedir model ve fiyat bilgisi olanların yardımlarını bekliyorum

7. arkhem1

Discovery İle Su Geçişi

arkadaşlar discovery 1 ile su geçişlerinden önce ve sonra tiriger kapağı ve volan kapağına takılan tıpa yerlerini bulamıyorum tarif edecek arkadaşlardan yardım bekliyorum ayrıca yapılacak başka işlemler varmı
  8. arkhem1

Disco 1 İçin Spacer Tavsiyesi

merhaba, discovery seri 1 aracımda 235/70/16 lastik ve 2 inç yükselme var 235/85/16 lastik takmayı düşünüyorum okuduğum yorumlarda en uygun lastik ebatının bu olduğu kanaatine vardım ayrıca virajlarda aracın daha dengeli gitmesi için spacer kullanmayı düşünüyorum sizce uygun olurmu kaçlık...
  9. arkhem1

Disco Teyp Değişimi

Arkadaşlar 1998 disco 1 aracımın teybini değiştirmek istiyorum fakat aracın konsolundaki teyp kontrol tuşlarını iptal etmek istemiyorum bu konuda değişiklik yapan arkadaş varsa bilgilerini bizimle paylaşmasını rica ediyorum

10. arkhem1

Discovery Modelleri

merhaba, disco 1 disco 2 disco 3 ve diğerleri neye göre sınıflandırılıyor teknik olarak farkları nelerdir birbirlerinden olumlu farkları ve olumsuzlukları nelerdir konu hakkında bilgi verenlere şimdiden teşekkür ederim

11. arkhem1

Discovery Chip Uygulaması

merhaba, arkadaşlar aracına chıp tuning uygulaması yaptıran var mı yapan arkadaşlar düşünce ve görüşlerini bizimle paylaşırlar mı
  12. arkhem1

Discovery Park Sensörü

merhaba, disco 1 çelik tamponlu aracıma geri vites sensörü taktırmak istedim fakat olmadı normal sensörler demir tamponlarda çalışmıyormuş bunu da öğrenmiş oldum şuan çözüm arayışındayım kamera düşündüm o da sağlıklı olmuyor konu hakkında fikri olan veya daha değişik çözüm yolları olan...

13. arkhem1

Disco 1 Debriyaj Ayarı

merhaba, 1998 model 2.5 tdi disco aracımda debriyaj çok yukarı da kavrıyor bu da araç kullanımında olumsuz oluyor ustalara sorduğumda otomatik ayarlı olduğundan düşüremeceklerini kendinden otomatik ayarlandığını söylüyorlar bu konunun çözümü hakkında yardımlarınızı bekliyorum
  14. arkhem1

Araç Hakkında Bilgi

arkadaşlar aşağıdaki araç hakkında bilgisi olanların bilgilerini paylaşmalarını rica ediyorum. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-acil-satilik-d-i-s-c-o-v-e-r-y-tdi-300-121909176/detay/
  15. arkhem1

defender da ön ve arka lastik farkı

merhabalar, defender da ön lasttik ebatı arka dan küçük olursa ne gibi sıkıntı yaşarız

16. arkhem1

Hi-lift kriko temini

Ben hi lift kriko almayı düşünüyorum yaptığım araştırmada t max ve netlift marka kullananların bir kısmının bazı sıkıntılar yaşadıklarını ama hi-lift markanın daha sağlam ve kullanışlı olduğu kanaatine vardım Fakat piyasa da bu marka yı set olarak bulamadım. uygun fiyata set olarak almak...
  17. arkhem1

1992 defender aracıma eski modellerden özellik koymak istiyorum

merhaba, arkadaşlar ben geçen günlerde yaşadığım bir sıkıntı yüzünden eski modellerde olan elle marş sistemini aracıma yaptırmayı düşünüyorum birde araştırdığımda bizim araçlarda olmayan ama işimize yarayabileceğini düşündüğüm eski model defenderlerde bulunan PTO adı verilen (güç alma...
  18. arkhem1

defender 2.5 disel'e 300tdi konulması

1992 düz diesel defender e defender 300 tdi motor koymayı düşünüyorum araçın şasesinde şanzımanda veya başka bir yerinde değişiklik yapmak gerekiyormu maliyeti ne olur tavsiye edermisiniz. tercübesi olan arkadaşların fikirlerini ve görüşlerini bekliyorum

19. arkhem1

Yurt Dışında Araç Modifiyesi ve Tadilatı ?..

arkadaşlar yurd dışına çıkan türk plakalı bir aracın yurd dışında motoru ve şasesi tamir edilemeyecek kadar hasar görmüş olsa o şahıs aracına oradan faturalı bir motor ve şase temin ederek aracını toplatıp yenileyerek türkiyeye gelse ruhsatına yeni motor ve ruhsatı işletebilirmi nasıl işletir ne...
  20. arkhem1

Defender da Şase Çürümesi ve Çözümleri

land rover defender da şase çürükleri aşırı derecede var ise şase yi tamir ettirmekmi uygun olur yoksa başka bir aracın şasesini mi uydurmak saglıklı olur tercübeli arkadaşlardan yardımcı olmalarını rica ediyorum

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR