Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Slm arkadaşlar benim nivaya takacağım lastikten bahsetmiştim net bir cvp alamadım niva kullanan arkadaşlar iyi bilir şimdi yaz için aracıma çelik jant takmayı düşünüyorum lastikleri ve jantı aldım beni düşündüren lastik jantta sorun yok yalnız lastik 215.75 15 çamurluktan bayağı dışarda kaldı...
Slm arkadaşlar benim kırkayağa yaz için lastik takıcam ama uygun lastiği arıyorum sizinde bilgilerinize ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim şu an üzerinde ok 144 var çelik cant takıcam bana gösterilen lastik( kumho) 215 75 15 nasıl sizce uygunmu yorarmı iyimi gelir sürtme yaparmı cant...
Slm arkadaşlar sizlerle paylaşmak istediğim konu arcım 95 nivam var bunu geziler için eksiklerini tamamlamak istiyorum şu an sadece üzerinde ok 144 lastikler mevcut tecrübeli arkadaşlar beni bilgilendirirse sevinirim