Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
AMC 20; (Komple Diferansiyel)
4:10 ayna & mahruti,
Alloy USA tek parça akslar
Yanında bir takım Raybestos marka balata verilecek.
El freni halatları yoktur.
SOA makas tablaları sökülecektir.
DANA 30;(Komple Diferansiyel)
4.10 ayna & mahruti
Selectro hubs
Disc aynaları yenidir ve yanında bir...
Forumda çıkan Silverstone Lastiklerinin reklamı şu şekilde yazılmış.
"Silverstone Lastik'ler" ,ler eki niye ayrılmış? Burda bir yazım hatası olduğunu düşünüyorum.
hiç kullanılmamış ,sıfır 2 bogaz karbüratör.CJ ler için kullanılabilir.4 bogaza geçiş yaptığım için satıyorum.
aldığım fiyata satıyorum 900 TL
ürün sıfırdır.
CJ5'ten CJ7 dönüşümden sonra geç kalınmış bir modifikasyona başladık.CJ7 mize MÜA sistemi uygulayacağız.CJ lerde Makasları Üste Alma sistemi uygularken dikkat etmek gereken bazı önemli konular var.Bunlardan en önemlisi Kaster açısı ve makas burkulması olmasın istiyorsanız uzun makas tabları...
Arakdaşlar CJ DAna 30 'nun "knuckle"(türkçesini bilmiyorum) diye adlandırılan parçaları lazım.Rotillerin takıldığı parça..
Uygun fiyata olursa komple kovan ile düşünebilirim fakat öncelikli olarak aşağıdaki parçaları düşünüyorum.
Temsili resim
teşekkürler
Arkadaşlar araç 1990 model Chevrolet K1500,
aracın özellikleri;
305 V8 motor,700R4 şanzıman,np231(241) arazi şanzımanı,LT245/75/16 lastikler
arka diferansiyel: GM 10 Bolt 8.5" ,30 freze.
Konu başlığında yazdığı gibi Eaton elektrikli diferansiyel kilidinin takılma safhalrını sizlerle...
Arkadaşlar selamlar,
Aracımda orjinal olan 15 gallonluk benzin deposu eski sahibinin bir kaç kesme biçme işlemine maruz kaldığı için hiç bir zaman kafama yatmadı.Benzin depomu değiştirmeyi düşünüyorum,değişmişken daha yüksek kapasiteli 21 gallonluk aşağıda linkini verdiğim polyetilen malzemeden...
Arkadaşlar merhaba,
T-max hi-jack kriko hakkında bilgi ve tecrubeleriniz nelerdir?
yanılmıyorsam 2 çeşidi var,hangi boy çeşitleri vardır ve hangisi alınmalırıdr?
Kullananlar tecrubelerini paylaşırsa sevinirim.
teşekkürler