Arama sonuçlarınız

1. N

Offroad Donanımlı 1999 5 Kapı Suzuki Becce Yüksetme

1999 model sorunsuz aracım satılıktır. 3 inch becce yapımı extreme kit döküm kovan MT lastik manual hubs trigger kayışı yeni değişti. fren balataları 6 ay önce yenilendi. aracın diff yağları, motor yağları , radyatör suyu kısacası yapılacak herşeyi yeni yapıldı. moonvizör, ön ve arka özel yapım...

2. N

1999 model orjinal yükseltme 5 kapı vitara

Arkadaşlar herkese merhaba , sitenin yeni araç alım,satım sayfasına bir türlü yükleyemediğimden burada konuyu açtım. Kusura bakmayın. Orjinal yükseltme ( fotoda görüldüğü gibi takoz değil orjinal kit ile yükseltme ) ön - arka özel yapım offroad tampon aktif çalışan ön vinç...
  3. N

HÜDAVERDİ ; ailenin yeni üyesi

Eveeet arkadaşlar uzun bir süredir bu işleri yancı olarak takip etmekteyken şans eseri ''toyota land cruiser hj60 hakkında bilgi lütfen ... '' topiği altında Mehmet Bey'in ''06kalıpçı57'' aracını gördüm. Bir anda içime bir şeylerin aktığını hissettim. İlk önce özelden mesaj atarak ve daha sonra...

4. N

hata nerede ...

Selamlar kiminle konuşsam aynı konuyu açıyor. Sonra tabi söz ucundan acıcık arazideki yeterliliğe geliyor. Youtube'da 'pajero' yazınca ilk çıkan video bu ... Pajero kullanıcıları ne düşünüyorsunuz? Hata nerede?... http://www.youtube.com/watch?v=_YQlXwJ7mr4
  5. N

XL-7 önerisi

Herkese merhaba. Uzun araştırmalardan sonra ailemle beraber kullanabileceğim ; büyüklük olarak kalabalık aileme hitap eden ama hafif dağ , bayır , piknik gezilerinde beni yarı yolda bırakmayacak bir araç arayışı içerisindeyken en sonunda XL-7'de karar kıldım. (İnanın forumun mitsubishi, nissan...

6. N

araç hakkında bilgi

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-birisi-ofroad-mu-dedi-o-zaman-bakmadan-karar-vermeyin-65178192/detay Selam arkadaşlar yukarıdaki araç hakkıında blgisi olan var mı acaba?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,919
Kayıtlı Üye Sayımız
166,700
Kaydolan Son Üyemiz
olcayozan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri