Arama sonuçlarınız

1. kenanyama

Dönem ödevi için Eski Meclis binası fotoğrafı lazım.

Üniversite öğrencisi bir kardeşimiz için Eski Meclis Binasının maketini yaptık. Meclis binasının dış görüntüsü için yüksek kaliteli fotoğraf lazım. İnternette yerini bilen, elinde olan veya yardımcı olmak isteyenlerin yardımlarına ihtiyacımız var. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. Kenan YAMA

2. kenanyama

Satılık 3 Lastik fiatına 4 Lastik Biridgestone Dualer AT 245 75 R 16

Burdur'da zorunluluktan aldığım ve aracıma çapı küçük geldiğinden satılığa çıkardığım lastikler toplamda 2000 km yapmıştır. Yanak orjinal boyaları üzerindedir. İhtiyacı olanlar kaçırmasın. 4 Lastik 1100 TL...
  3. kenanyama

Defender 130 Alkovenli Karavan Yollarda II

Defender 130 Alkovenli Karavan Yollarda II. Bilecik, Eskişehir, Afyonkarahisar, Isparta, Burdur, Antalya, Mersin, Adana, Gaziantep. Defender 130 Alkovenli Karavan Yollarda serisinin ikinci gezisini sizler ile paylaşmak ve bu güzergahı kullanacak olan gezgincilere yardımcı olmak için resimlere...

4. kenanyama

235/85R16 Goodyear Warngler MTR

235/85R16 ebatındaki 4 adet lastiğimden 1 tanesi balon yaparak pert oldu. Elinde aynı lastikten olan arkadaşlarla anlaşarak (almak veya vermek) takım tamamlayabilirim. İlgilenenlerin mesaj atmasını rica ediyorum. Lastikler 2003 yılı üretimidir. Kenan YAMA
  5. kenanyama

4 günde Makedonya,Arnavutluk, Karadağ, Hırvatistan, Saray Bosna, Kosova

24-27.03.2012 tarihleri arasında dağılan Yugloslavya ülkelerini dolaşma fırsatını bulduk. Tur her yeri göstermeyi amaçladığından tabir yerinde ise otobüsten inemeden panoromik şehir turları şeklinde bir gezi oldu. Ön çalışma için memnuniyet göstermemize rağmen gezi kapsamlı olduğundan görülesi...

6. kenanyama

Defender 130 Alkovenli Karavan Yollarda I. Tokat, Sivas, Kayseri, Beypazarı

Defender 130 Alkovenli Karavan Yollarda I. 08.11.2011 tarihinde senelik izinden kalan izin günlerimi kullanarak ramazan bayramında gerçekleştiremediğimiz anne ve babamıza ziyaretimizi gerçekleştirmek için Defender 130 Alkovenlimiz ile düştük yollara. Rotamız Kocaeli, Sakarya, Düzce, Bolu...

7. kenanyama

Benim Karavanım; Defender 130 Alkoven Karavan

Selamlar Arkadaşlar Ankara Güney karavandan aldığım peugeot boxer karavanımı Sali Karavan yapımı 1993 model 110/83 defender den yapma 2004 görünümlü 300tdi motorlu, hidrolik direksiyonlu karavan ile takas ederek hem off roada hemde karavancılığa devam diyorum. Öncelikle defender deki motor...
  8. kenanyama

VX 80 98 Model Farlarında yükseklik ayarı varmıdır?

Bir sorum olacak, bu gün yaklaşan muayene için kırık olan ön sol far ile beraber sağ farı da değiştirdim. Farları söktüğümde sağ far yükseklik ayarlı ve soketi bağlı olarak çıktı. Sol far motorsuz ve araç üzerinde tesisat soketli çıktı. Merak ettiğim ön konsolda her hangi bir düğmesi olmamasına...
  9. kenanyama

Ege Turu Planlamaya Yardım Lütfen.

Sevgili arkadaşlar Site içerisinde yaptığım araştırma ile işime yarayacak bilgileri bir arada bulamadım. Bir araya getirip derlemeye çalışıyorum. Silivri'den başlayıp Bodrum'a kadar haritada yol güzargahını çizdiğim şekilde veya tavsiye edeceğiniz rota çercevesinde görmezsen olmaz diyerek...

10. kenanyama

Kar Paleti

Kar paleti takmış 4x4 araçlar.

11. kenanyama

Rusların İlk SUV Aracı

Rusların ilk suv aracı imiş paylaşmak istedim.
  12. kenanyama

Nissan Patrol Çölde Motor Yangını

Çölde Yangın mücadelesi. ?????????

13. kenanyama

4185 Km'de Silivri' den Sarp Sınır Kapısına (14 Temmuz 2009)

Selamlar Bu geziye ailemin doğduğu yerlere gitme isteği ile karar verdim. Silivri'den hareket ederek, baba evimin bulunduğu Kocaeli, Körfez'e geldik, Sabah anne ve babamı da alarak yola çıktık. Rotamız Adapazarı, Düzce, Bolu, Karabük, Kastamonu, Sinop, Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon, Gümüşhane...
  14. kenanyama

Kocaeli Yuvacık Hafta Sonu Etkinliği

Balık ve off road bir arada gitmek isteyenlere. http://www.karaaslanalabalik.com/modules.php?name=etkinliklerimiz
  15. kenanyama

Land Cruıser VX80 Kullanım Klavuzu (Station Wagon)

Aldığım araç ile elime geçen Owner's Manual i taratarak jpg formatına geçirdim. Elinde olmayanlar için bu konu başlığı altına yerleştirebilirim. Benim aldığım araç yurt dışından direk ithalat olduğundan, kullanama klavuzu ingilizce. Toyotasa nın ithal ettiği araçlarda Türkçe kullanma klavuzu...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri