Arama sonuçlarınız

1. çağlar

460 kasa 280 GE

sonunda işlemi bitirdim aracı aldım.. arac 88 model 280 ge..düz altı silindir benzinli..manuel 5 vites. klimalı, hidrolik direksiyonlu,4 cam otomatik,diff kilitli,orjinal deri koltuklu vs. öncelikle gözüme batan birkaç iş var.. sol arka yayım eklediğim resimlerde görüleceği üzere (üst 2...

2. çağlar

land cruiser 80 kasa renk seçenekleri (photoshop)

renk değiştirmek isteyenlere yardımcı olsun. ;)
  3. çağlar

land cruiser 80 kasa (91-94 ) hata kodu okuma

arkadaşlar yeni öğrendiğim birşey.. check ( servis ışığınız ) lamba yanıyorsa veya ters giden durumları öğrenmek için 91 ila 94 model yılları arasındaki benzinli veya dizel land cruiserlarda hata okuma şu şekilde yapılıyor. araba çalışmıyorken gaza basılmadan, şanzıman boşta (otomatik veya...

4. çağlar

toyota land cruiser 80 kasa en arka katlanır koltuklar

toyota land cruiser vx80 en arka katlanır koltuklar.. koltuklar temiz ,kırığı,yırtığı yoktur.orjinal fabrika çıkışı bej deridir.güzel bir silinirse tertemiz olur. fj80-fzj80 lere uyar.ayrıca arkada yeri olan araçlar iiçin ufak tefek tadilatlarla kullanılabilir hale gelir. fiyatı çifti 300 tl...
  5. çağlar

4runner ön fren diskleri

amerikadan getirdiğim 4runner ön fren diskleri..soğutma kanallı ve delikli.. 90-95 arası 4runnerlara uyar.kutusunda kullanılmamış.hiluxlere uymuyor sanırım.. fiyatı 300 lira.. selamlar.

6. çağlar

Thule Standart Port Bagaj ve Ayakları - SATILDI

thule standart 581 modeli portbagaj ve thule kilitli bagaj ayakları (yağmur oluklu araçlar için) yeni portbagaj projesi için satılıktır.az kullanıldı,kırığı ,çatlağı yoktur.bagaj ayakları çalınmaya karşı anahtarlı kilitlidir.(yedek anahtarları ile) fiyatı 250 tldir.kargo alıcıdan heryere...

7. çağlar

Toyota Land Cruiser 80 Sunroof Rüzgarlığı

amerikadan getirttiğim benevento marka sunroof rüzgarlığı yeni portbagaj projemden dolayı satılıktır. temiz kullanılmıştır,kırığı çatlağı yoktur. 1991-1997 arası land cruiser 80 kasalara uyar..klips vidalıdır, yapıştırmaya veya delmeye gerek yoktur,çok sağlam oturur, hava,yol,hız şartlarından...
  8. çağlar

2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)

Buluşmadan erken dönmek zorunda olan bir kişi olarak birkaç resim ekleyerek konuyu başlatayım. çok zevkli bir buluşma oldu emeği geçen herkese teşekkürler.
  9. çağlar

VX80 (FZJ80) Demir Tampon

arkadaşlar sevgili ahmet ustanın imalatı olan tamponları taktık.saolsun tam istediğim gibi yapmış. yolladığım düşük çözünürlüklü fotolardan, hemde 4 gün gibi kısa sürede imal edip,boyatıp,sislerini ampullerini üzerine takıp kargoladı saolsun. şahsi fikrim kimse arbyle falan uğraşıp hem gümrük...

10. çağlar

VX 80 Yedek Anahtar ve Kumanda Püf Noktası

arkadaşlar yedek anahtarım ve kumandam olmadığı için araştırdım ve baya ucuz yollu olayı çözdüm..(servis fiyatlarına göre) öncelikle ebayden aracınızın uzaktan kumandasıyla aynı kodlu bir çıkma kumanda alınmalı... ki fiyatları 10 ila 50 dolar arasında...(1.resim) birde arac modeline göre...

11. çağlar

Toyota'lara "Onlar" ve "Biz" Ne Kadar Bedel Ödeyerek Biniyoruz ?..

arkadaşlar ebay amerika sitesinde gezerken satılık araç fiyatlarından gözüme takılanları kaydettim..resimlerin altında detay ve fiyat yazdım.. amerikalılarmı bedava yaşıyor yoksa bizmi aşırı pahalı bilemedim. :-\ sinirlenmeden bakın :o ;D not (güncel fiyatlar,daha birkaç günlük) ilk resim 69...
  12. çağlar

VX 80 Gösterge Lambaları Değişimi

o/d off ve pwr lambalarım yanmadığı için değiştirmeye karar verdim. bu arada açmışkende genel soluk ışıkları halledeyim istedim.ilgilenen arkadaşlar için fotoladım..pratik bir iş yarım saat 40 dakika.

13. çağlar

4runner Ön Fren Diskleri Soğutma Kanallı ve Delikli (Sıfır)

usa den getirdiğim 4runner ön diskleri, soğutma delikli ve kanallı sıfırdır.fiyat 500 tl. 535 6566609 çağlar.
  14. çağlar

Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler)

arkadaşlar ben başlatayım devamı gelsin.
  15. çağlar

Kişisel Galeri (çağlar)

nikon d80+24-85 macro nikkor+sb 600

16. çağlar

92 4runner

aracım 92 model,200 bin km.de. fiatı 22000 tl. aracımın çalışmayan yeri yoktur özellikleri:klima,vinç,çeki demiri,önde orjinal kilitler (aisin),monroe 4x4 adventure amortisörler,yarı deri döşeme,camlar (bagaj camı dahil) ,aynalar ve moonrof hepsi elektrikli ve faal.orjinal toyota eğim ve rakım...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,059
Kayıtlı Üye Sayımız
166,806
Kaydolan Son Üyemiz
keremmerall

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri