Arama sonuçlarınız

1. gelandewagen

2022 Yapimi Carsiva 2016 Iveco 3.0 M 4350 Şasi̇

ARACIM 2016 MODEL IVECO DAILY 3.000 MOTOR 4350 ŞASE 120 BİN KM’DE 2022 CARSIVA KARAVAN İMALATI OLUP ALMANYA TUV ONAYLI EKSİKSİZ VE KUSURSUZ BİR ARAÇTIR. ARAÇ KAPALI GARAJDA DURMAKTADIR. FİYAT: 3.250.000 TL TAKAS MERCEDES G SERİSİ, LAND ROVER DİSCOVERY 5 İLE YAPABİLİRİM. DETAYLI BİLGİ VE...

2. gelandewagen

Semi Entegre Karavan Tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar karavan dünyasına yeni katılacağım. 700-800 bin TL civarı bütçem var. Sıfır 4 kişilik semi entegre veya temiz kullanılmış bir semi entegre karavan düşünüyorum. Aracı kendim alıp tavsiye edebileceğiniz bir firmaya da yaptırabilirim. -Araç olarak hangi markayı tavsiye...
  3. gelandewagen

Satılık 2005 Model Cherokee Kj 2.8 Crd

İyi günler arkadaşlar. Şehiriçinde binek araç ihtiyacım olduğu için severek kullandığım aracımı satmaya karar verdim. Aracım 2005 model makyajlı kasa 2.8 Crd Limited. 202 bin km’de. Fiyat 62.500 tl pazarlık payı var. ARACIMIN TRİGER SETİ, TURBO HORTUMLARI, ŞANZIMAN FİLTRESİ VE YAĞI, ROT...

4. gelandewagen

2004 2.4 Kj Jeep Cherokee

Merhaba arkadaşlar. Arazide kullandığım Honda H-RV marka aracımı yetersiz gelmesi sebebiyle sattım. Yerine Mercedes G düşündüm fakat 1984-1990 modelleri bütçemin çok üstünde. Jeep Cherokee KJ 2.4 bütçeme uygun geldi. Aracın LPG uyumu da yakıt tüketimini düşürüyor. 530927998 İlan nolu aracı...
  5. gelandewagen

1986 Model Gd300 Tadilatı

İyi günler arkadaşlar. Resimlerini eklediğim 1986 Model Gd300 aracı yüzde 90 alıcam. Araç Botaş'dan ihaleyle alınma. Arkasını kapattırmak ve orjinal Amg görünümüne getirmek için tavsiyeleriniz nelerdir? Adana-Hatay bölgesinde tavsiye edeceğiniz usta var mı? Teşekkür ederim. Aracı aldıktan...

6. gelandewagen

Arazi Aracı Tavsiyesi

Mesleğim gereği çok zor arazilere girmek durumunda kalıyorum. Arazide kullandığım 2000 model Honda Hrv marka araç arazide isteklerime cevap veremiyor. Yakıtı ideal ve 45 bin lira limitli arazi aracı tavsiyeniz ne olur? Hoşuma giden araçlar: - 2003-2004 model Jeep Cherokee 2.8 -2004 ve üstü...

7. gelandewagen

Arazi Aracı Arıyorum

İyi günler arkadaşlar. Mesleğim gereği sürekli arazi şartlarında çalışıyorum. 1992 model Toyota Hilux marka pikap kullanıyordum. Araçta hidrolik direksiyon, klima olmamasından dolayı aracımı sattım ve ofisim için arazi şartlarında kullanacağım 20 bin TL civarı temiz arazi aracı arıyorum...
  8. gelandewagen

ÇOK ACİL YARDIM

arkadaşlar dün 2013 hilux aldım..eve geldiğimde aracın şase ve motor numarasını kontrol etmek istedim.motor numarasında bir sıkıntı yok fakat şase numarasında G207 olarak yazan numaranın proforma faturada G007 olarak yazıldığını fark ettim.sinirden kuduruyorum şuan.2012 yada 2013 hilux aracı...
  9. gelandewagen

PİKAP TAVSİYESİ

MERHABA ARKADAŞLAR. HARİTA MÜHENDİSİYİM SÜREKLİ ARAZİDE ÇALIŞMAKTAYIM. BUNUN YANINDA TARIMLA UĞRAŞIYORUM. ŞİRKET İÇİN Bİ PİCK-UP ALMAYA KARAR VERDİM.FİYAT OLARAK 30BİN TL CİVARI BİR BÜTÇEM VAR VE YAKIT TÜKETİMİ/VERGİ AVANTAJI BAKIMINDAN 4*2 DÜŞÜNÜYORUM.TAVSİYE EDEBİLECEĞİNİZ ARAÇLAR VE MODELLER...

10. gelandewagen

Yeni Kasa 2012 Toyota Hilux

İyi günler arkadaşlar.Yeni kasa Toyota Hilux almayı düşünüyorum.Aracı alan ya da test eden arkadaşlar varsa görüşlerini paylaşırlarsa benim için çok aydınlatıcı olacaktır.Çünkü araçlar hakkında teknik olarak pek fazla bilgiye sahip değilim.2011 4x2 kullanan arkadaşlar yakıt olarak Ranger ve...

11. gelandewagen

G Serisi ?..

Merhaba Adana'dan Recep.Sitenize yeni üye oldum.Mühendisim işim gereği sık sık araziye çıkıyorum.2000 ve üstü bir G serisi almayı planlıyorum.Fakat bu araçlar hakkında çok detaylı bilgiye sahip değilim.Neden 2000 sonrası diye soracak olursanız iç dizayn konusunda 2000 ve öncesi oldukça...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,026
Kayıtlı Üye Sayımız
166,770
Kaydolan Son Üyemiz
auron

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri