Arama sonuçlarınız

1. Malik

Daihatsu Yedek Parça

İstenilen parçalar için mail yada msj atabilirsiniz. Elimizde bazı parçaları var mekanik parçalar elimizde yoksa bile 15 güne teslim edilir. Malik Akkafa 0549 460 00 00 0505 669 32 69 malikakkafa@hotmail.com

2. Malik

5 Kapı Jlx Orjinal Port Bagaj!!!

Kullanılmış 5 kapı orjinal port bagaj 500tl Malik AKKAFA 505 669 32 69 549 360 00 00
  3. Malik

Özel Üretim Off-road Coilover Yarış Amortisörü

Özel üretim Off-road Coilover yarış amortisörü Farklı boyalarda özel üretim yapılmaktadır 20-25 gün içerisinde teslim edilir Rezervuarlı ve gazlıdır Farklı çalışma aralıkları için ideal çift yay sistemi mevcuttur Bağlantı noktaları Rosejointtir Servisi tarafımızdan verilmekte ve tüm yedek...

4. Malik

Ürün Detayları Özel üretim Off-road Coilover yarış amortisörü Farklı boyalarda özel üretim yapılmaktadır 20-25 gün içerisinde teslim edilir Rezervuarlı ve gazlıdır Farklı çalışma aralıkları için ideal çift yay sistemi mevcuttur Bağlantı noktaları Rosejointtir Servisi tarafımızdan verilmekte ve...
  5. Malik

Mitsubishi Pajero V6 3500 İçin Manual Şanzıman Arazisi İle.

Mitsubishi Pajero V6 3500 için manual şanzıman arazisi ile komple ayrı verilmez Fiyatı : 4.500 tl http://www.sepetist.com/175-v6-3500-manual-sanziman-ve-arazi.html

6. Malik

Özel üretim Off-road Coilover yarış amortisörü Farklı boyalarda özel üretim yapılmaktadır 20-25 gün içerisinde teslim edilir Rezervuarlı ve gazlıdır Farklı çalışma aralıkları için ideal çift yay sistemi mevcuttur Bağlantı noktaları Rosejointtir Servisi tarafımızdan verilmekte ve tüm yedek...

7. Malik

Suzuki Yedek Parça

Merhaba elimde çok sayıda Jimny ve Grand Vitara yedek parçası bulunmaktadır. Telefon yada buradan ulaşabilirsiniz. 1.6lt,2.0lt,2.5lt bazı mekanik vede aksesuarlarında yardımcı olabilirim. Aksları,diferansiyeli,arazi şanzumanı,motor parçaları vs vs... Aynaları,stop lampabları,farları,arka...
  8. Malik

Hilux Yedek Parça.

Merhaba elimde çok sayıda Hilux parçası vardır ilgilenen olursa ulaşabilir. Mekanik vede aksesuar parçaları vardır. -Ön çamurluk orjinal dodikleri. -Aynalar( elk vede normal) -Ön panjur -Tekli iki adet sürücü koltuğu -Tek parça ön koltuk deri -Orjinal ön kaloriferli kol dayama ünitesi -Aks...
  9. Malik

Sahibinden 1991 2.8 Toyota Hılux Çift kabin 4x4 kamyonet...

Merhabalar tüm bakımları yapılmıştır. Özellikle motor yürüyen kusursuz durumdadır. Boya işleri tam bitmediği için resimler sizi yanıltmasın kasasına sadece muayneye gitmesi için astar atıldı daha boyanmadı. Sıfır motor yapılı yeni pompa takıldı. Jant lastikler sıfır...

10. Malik

7.50 16 OK Lassa 5 Adet Sıfır 1.000tl

İhtiyactan 5 adet 7.50 16 Ok 1.000 tl dir. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-lastik-jant-lastik-takimlari-sifir-kullanilmamis-ok144-ve-jant-takimi-74640308/detay/ Malik AKKAFA 0505-669-32-69

11. Malik

2001 Suzuki Vitara Off Road Donanımlı...

Merhabalar çok sevdiim aracımı satmaya karar verdim ilgilenenlere duyurulur... Tüm bakımları yapılmış hiç bir eksiği yoktur. Araç üzerinde bulunan ve beraberinde verilicek parçalar -10.000lik vinç -Arka akslar Calmini -Ön akslar Grand Vitara -Ön döküm diferansiyel -Arka kilit Limited Slip...
  12. Malik

4 Jant ve 5 Adet 7.50x16 ok144

Jant 16’’ 6x114. Sıfır arabadan sökülmüş 4 adettir 300tl [/size]lastikler 7 .50 16 ok144. Sıfırdır 5 adettir 1600tl [/size]Ayrı ayrı satılır. Detaylı bilgi için telefon açabilirsiniz. Malik AKKAFA[size=15px] 0505-669-32-69

13. Malik

Lastik seçimi ?

M
  14. Malik

Satılık Vitara Yükseltme kiti + Goodyear MTR 30x9.5x15 Lastik

Elimde kendi aracımdan söktüğüm yükseltme kiti ve lastikleri var ilgilenen olursa telefonda görüşelim. Toplam 4 ay kullanılmadı bile çok temiz ve sorunsuz. Düşünen olursa 3.000TL 'ye hepsini vericem... Malik AKKAFA 0539-456-60-00 malikakkafa@hotmail.com
  15. Malik

Vitara 5 Kapı Yükseltme Kiti + 5 Adet Goodyear MTR 30x9.5 Lastik...

Hepinize öncelikle merhabalar... İsmim Malik AKKAFA İstanbul'dan yazıyorum. Elimde kendi aracımdan söktüğüm yükseltme kiti ve lastikleri var ilgilenen olursa telefonda görüşelim. Toplam 4 ay kullanılmadı bile çok temiz ve sorunsuz. Malik AKKAFA 0539-456-60-00 malikakkafa@hotmail.com

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,058
Kayıtlı Üye Sayımız
166,959
Kaydolan Son Üyemiz
emrekolsz

SON KONULAR

Geri