Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkeze iyi akşamlar. Dacia Duster aracımda stepnenin etrafında strafordan yapılmış iki adet çok güzel kutu var ufalanmasını ve çatlamaları engellemek için üzerini birşeyler ile kaplayıp sağlamlaştırmak istiyorum. Straforu eritmeden dış yüzeyi nasıl sağlamlaştırabilirim.
General Mobile 4G...
Herkeze iyi akşamlar. Dacia Duster aracımda stepnenin etrafında strafordan yapılmış iki adet çok güzel kutu var ufalanmasını ve çatlamaları engellemek için üzerini birşeyler ile kaplayıp sağlamlaştırmak istiyorum. Straforu eritmeden dış yüzeyi nasıl sağlamlaştırabilirim.
General Mobile 4G...
Merhaba. arkadaşlar Mitas lastik kullanan var mı? Fiyat uygun geldi. yol tutuşu nasıl?
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-lastik-yamaha-xt-660-mitas-e-08-kampanya-on-arka-375tl-130766214/detay/
Herkese merhaba bir navigasyon almak istiyorum next ye ga 4624 mı? Garmin Nüvi 215W mi? Tomtom XL V2 mi? bu üçü arasında kaldım. tecrübeli arkadaşlardan tavsiye bekliyorum. Teşekkürler.
Merhaba.
Konu genelde kuş gözlemcilerinin bilgisi dahilinde fakat ben geceleri yıldızlarıda gözlemleyebileceğim bir dürbün almak istiyorum biraz inceleme yaptığımda fiyatların oldukça uçuk olduğunu gördüm. hesaplı iş görecek dürbün önerilerinizi bekliyorum. teleskop daha pahalı ve taşıması güç...