Arama sonuçlarınız

1. ophtha

99 XJ Cherokee de İçeri Gelen Ses

Selamlar . 120 000 km de bir aracım var. Araç ısınınca yaklaşık 1 dak sonra sanki motorundan piston vurması gibi bir ses geliyor. Çok fazla degil rahatsız etmiyor ama uzun yolda giderken biraz benim kafama takılıyor. Önceleri manifold kaçagı zannettim ancak degiştirdim ses azaldı ama devam...

2. ophtha

31-10.5-15 Mt Goodyear Wrangler

15000 km yapılmıştır. Herhangi bir sorunu yoktur. 4 adettir. 2 tanesi digerine göre dişleri biraz daha aşınmıştır. hepsi aynı km yapmıştır. Toplam fiyatı en son 300 ytldir.
  3. ophtha

Dodik ve Flans XJ Jeep

99 model jeep xj kare kasa aracım için bushwaker dodik ve flans arıyorum .İlave snorkelde alınabilir saygılarla

4. ophtha

Orjinal XJ Country Jantı

4 adet elimde kendi arabamdan söktüm yerim yok satıyorum dördü bir arada verilecek fiyatı 400 ytl. Grand cherokee lerede olur zaten aynısı.
  5. ophtha

95 Daihatsu Feroza Klimalı(Aracın Satışından Vazgeçilmiştir)

Av tutkunları veya offroadcular için ideal.Motora orjinal parçaları ile segman atıldı. ( orjinal parça faturası elimde).Difransiyel ve ön takımlarda en ufak bir problem yok istediginiz şekilde inceletebilirsiniz. Fren ve debliyaj balataları, bujileri , V kayışı yeni degişti. Ayrıca 4 adet...

6. ophtha

Lastik ve Jant

4 adet 16 6.5 petlas çavuş desen lastik . 4 adet jant suzuki cj ve feroza uyumlu ve iç lastikleri ile beraber . SATILIK.

7. ophtha

Defender 90

http://www.sahibinden.com/pazarliksiz_arabadan_anlayanaWQQaXQQ5420921WQQpXQQdisplayitem?keyword=5420921 Arkadaşlar bu araba için bir yakınım adına ilgileniyorum.Sizce nasıldır? Bir ara yalnış hatılamıyorsam aşkın jeep te sergilenmişti. Duyan veya bilen varsa burdan haberleşiriz. Şimdiden...
  8. ophtha

Porya Kilitleri

Arkadaşlar burada merak ettigim araç modifikasyonu yaparken özellikle geniş ve ağır lastik seçiminden sonra aracı iki çekerden dörd çekere geçirdikten sonra ön tekerlekleri kilitliyen porya sistemlerinde ortaya çıkan sorunlardan bahsetmek istedim. Benim karşılaştıgım sorun poryanın...
  9. ophtha

Soğucak Yaylası - Keşif Gezisi (13 Temmuz 2007)

Sapancanın tepelerinde bulunan bu yere ,klasik olarak istanbuldere yolundan gidilir biliyorduk.Ancak mahmudiye tarafından gidilen esas offroad parkurların oldugu ve şu anda bile karla kaplı etapları olan bir yer daha ögrendik. Buradan keltepeye kartepeye oradanda yuvacık tarafına geçiş...

10. ophtha

Daihatsu Feroza Teknik Yardım

Daihatsu ferozaya sahip bütün teknik bilgileri ve yardımı www.warfs.org sitesinde bulmanız mümkün... Bu arada aracın porya kilitleri ile ilgili her türlü konuda yardımcı olabilirim.

11. ophtha

Lastik Hava Basıncı ve Kompresörler

Arkadaşlar araziye girerken lastik basıncında degişiklik yapıyormusunuz? Bu işin belirli bir standardı var mı? ve gerçekten ne kadar işe yarar? Bu arada arazide özellikle tavsiye edeceginiz ve hemen satın alabilecegimiz kompresör var mı?
  12. ophtha

Chevrolet-Niva 4X4

Konuyu www.nivatr.com sitesinde okudum ve gezenbilir ailesiyle paylaşmak istedim. Bir çok özellikleriyle Nivaya benziyor. Bakalım ülkemize ne zaman gelecek?

13. ophtha

Soğuksu - Menekşe Yaylası Gezisi KODOSK (25 Mart 2007)

25 Mart sabahı ne olduysa uyandıgımızda Kocaelindeki offroad yarışlarını izlemeye gidecekken birden fikirler degişti. Hava güzeldi ve ikinci gün ki yarışlarda aynı etaplarda yapılacagından ve biz de ilk gün bu heyecanı tatmış bulundugumuzdan yeni bir plan yapalım dedik. Bahcecik tepelerinde...
  14. ophtha

2007 Türkiye HKS Reklam Off-Road Yarışları (24-25 Mart 2007)

2007 TÜRKİYE HKS REKLAM OFFROAD YARIŞLARI Kosder organizasyonu ile Kocaeli derbent bölgesinde 24-25 mart günlerinde düzenlenecek. TRT 1 den 1200 de naklen yayınlanacak. Biz kodosk olarak izleyecegiz. Gezenbilir ailesinden gelenler olursa görüşürüz. SELAMLAR.
  15. ophtha

Bu Land Rover Buradan Yardımsız Kurtulur mu?

arkadaşlar bu resme bakarken foruma koymak istedim. araç 10-15 metre denizin içinde.

16. ophtha

Sürüş Güvenliği

9nmsjIoMv5s http://www.youtube.com/watch?v=9nmsjIoMv5s Emniyet kemerinin önemi bu kadar güzel anlatılamaz bana göre
  17. ophtha

Limon Suyu ve Sarımsak Mucizesi

Arkadaşlar dogrulugu kesin degil tabiki veya her kişiye aynı ölçüde yararlı olacagı imkansız ama daha güncel bilgiler geldikce netleşir umarım. Limon suyu ve Sarımsak mucizesi 2 Litre limon suyu, 40 diş soyulmuş ve ezilmiş sarımsak, ağzı sıkı kapanan koyu renkli veya üzeri kağıtla kapatılmış...
  18. ophtha

Daihatsu Feroza

selamlar ben berkin arkadasıyım kodosk üyesiyim ve 95model daihatsu feroza sahibiyim 1.5 senedir.aslında cok bilerek almadım aracı ama sanayide aracı inceleyen kim varsa cok saglam oldugunu söyledi.adapazarında bu aracla isoff da yarısan kısıyle konustugumda 2 sene önce on takımlarını...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,838
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri