Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamlar . 120 000 km de bir aracım var. Araç ısınınca yaklaşık 1 dak sonra sanki motorundan piston vurması gibi bir ses geliyor. Çok fazla degil rahatsız etmiyor ama uzun yolda giderken biraz benim kafama takılıyor.
Önceleri manifold kaçagı zannettim ancak degiştirdim ses azaldı ama devam...
15000 km yapılmıştır. Herhangi bir sorunu yoktur. 4 adettir. 2 tanesi digerine göre dişleri biraz daha aşınmıştır. hepsi aynı km yapmıştır. Toplam fiyatı en son 300 ytldir.
Av tutkunları veya offroadcular için ideal.Motora orjinal parçaları ile segman atıldı. ( orjinal parça faturası elimde).Difransiyel ve ön takımlarda en ufak bir problem yok istediginiz şekilde inceletebilirsiniz. Fren ve debliyaj balataları, bujileri , V kayışı yeni degişti. Ayrıca 4 adet...
http://www.sahibinden.com/pazarliksiz_arabadan_anlayanaWQQaXQQ5420921WQQpXQQdisplayitem?keyword=5420921
Arkadaşlar bu araba için bir yakınım adına ilgileniyorum.Sizce nasıldır? Bir ara yalnış hatılamıyorsam aşkın jeep te sergilenmişti. Duyan veya bilen varsa burdan haberleşiriz. Şimdiden...
Arkadaşlar burada merak ettigim araç modifikasyonu yaparken özellikle geniş ve ağır lastik seçiminden sonra aracı iki çekerden dörd çekere geçirdikten sonra ön tekerlekleri kilitliyen porya sistemlerinde ortaya çıkan sorunlardan bahsetmek istedim. Benim karşılaştıgım sorun poryanın...
Sapancanın tepelerinde bulunan bu yere ,klasik olarak istanbuldere yolundan gidilir biliyorduk.Ancak mahmudiye tarafından gidilen esas offroad parkurların oldugu ve şu anda bile karla kaplı etapları olan bir yer daha ögrendik. Buradan keltepeye kartepeye oradanda yuvacık tarafına geçiş...
Daihatsu ferozaya sahip bütün teknik bilgileri ve yardımı www.warfs.org sitesinde bulmanız mümkün...
Bu arada aracın porya kilitleri ile ilgili her türlü konuda yardımcı olabilirim.
Arkadaşlar araziye girerken lastik basıncında degişiklik yapıyormusunuz? Bu işin belirli bir standardı var mı? ve gerçekten ne kadar işe yarar? Bu arada arazide özellikle tavsiye edeceginiz ve hemen satın alabilecegimiz kompresör var mı?
Konuyu www.nivatr.com sitesinde okudum ve gezenbilir ailesiyle paylaşmak istedim. Bir çok özellikleriyle Nivaya benziyor. Bakalım ülkemize ne zaman gelecek?
25 Mart sabahı ne olduysa uyandıgımızda Kocaelindeki offroad yarışlarını izlemeye gidecekken birden fikirler degişti. Hava güzeldi ve ikinci gün ki yarışlarda aynı etaplarda yapılacagından ve biz de ilk gün bu heyecanı tatmış bulundugumuzdan yeni bir plan yapalım dedik. Bahcecik tepelerinde...
2007 TÜRKİYE HKS REKLAM OFFROAD YARIŞLARI Kosder organizasyonu ile Kocaeli derbent bölgesinde 24-25 mart günlerinde düzenlenecek. TRT 1 den 1200 de naklen yayınlanacak. Biz kodosk olarak izleyecegiz. Gezenbilir ailesinden gelenler olursa görüşürüz. SELAMLAR.
Arkadaşlar dogrulugu kesin degil tabiki veya her kişiye aynı ölçüde yararlı olacagı imkansız ama daha güncel bilgiler geldikce netleşir umarım.
Limon suyu ve Sarımsak mucizesi
2 Litre limon suyu, 40 diş soyulmuş ve ezilmiş sarımsak, ağzı sıkı
kapanan koyu renkli veya üzeri kağıtla kapatılmış...
selamlar ben berkin arkadasıyım kodosk üyesiyim ve 95model daihatsu feroza sahibiyim 1.5 senedir.aslında cok bilerek almadım aracı ama sanayide aracı inceleyen kim varsa cok saglam oldugunu söyledi.adapazarında bu aracla isoff da yarısan kısıyle konustugumda 2 sene önce on takımlarını...