Arama sonuçlarınız

1. rauf

Alanya - Avsallar Piknik Alanının Yeni Yüzü

Arkadaşlar gecen pazar ailece gidip piknik yaptığımız incekum orman kampının günü birlik piknik alanının yeni işletmecisi tarafından daha düzenli bir hale getirildiğini gördüm.Bu bölümü sizlerle paylaşıyorum.Cadır ve karavan sahası bölümleri seneye düzenleneceği konusunda bilgi aldım.şu anda...
  2. rauf

Karacaören Baraj Gölü (Video)

Temmuz ayı sonunda karavanımla yaptığım gezi esnasında ısparta yolu üzerindeki karaca ören baraj gölünün kısa bir videosunu sizler ile paylaşıyorum görüntü gercek kuş sesleri montajdır bilgilerinize. http://www.dailymotion.com/user/merauf/video/xag84l_karaca-oren-baraj-golu_travel

3. rauf

Çekme Karavan İçin Klima

Sevgili karavancı arkadaşlarım malumunuz üzere genelde sıcak bölgelerde bilhassa antalya alanyada haziran 15 eylül 25 arası yüksek sıcaklık değerlerine ulaşıyor buna mukabil nem miktarı yüzde seksenlerden aşağı düşmüyor benim gibi cekme karavanları olanların bağzıları gerek fabrikasyon olarak...
  4. rauf

Alanya'dan Kareler (Video Slayt)

http://beta.dailymotion.com/playlist/xryl2_merauf_slaytlartaryflertanitim-gurubu/video/x6lr1w_alanyadan-kareler_travel

5. rauf

İncekum Orman Kampında Kuzu Palazı Avı (Video)

İnşallah konuyu doğru yerde acmışımdır!.Efendim 7-8 sene İstanbuldan her okul tatilinde önce cadır bilharire karavanım ile gelip 3 ay gibi bir tatil yaptığım yerdi Avsallar Orman kampı.Tabiki burada kurduğum cok dostluklarım vardı,Göcmen kuşlar gibi türkiyenin ceşitli şehirlerinden gelir...

6. rauf

Alanya Avsallar Orman Kampı(VİDEO SLAYT)

Kıymetli arkadaşlarım seyredeceğiniz slayt gecen sene Kamp sezonu acılmadan cekilmiştir.Daha evvel Orman bakanlığına ait Bu Orman ici kamp alanı maalesef Kiraya verildikten sonra uygulanan fiat politikası ve gerek temizlik gerekse haşere ile mücadelede gerekli ihtimam gösterilmediğinden burada...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,031
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR