Arama sonuçlarınız

1. okitay

satılık MFK zenon far

MFK marka dır ... defender den sökülmüştür .....mavi park lambalarıda üzerindedir ...direk montaj yapılacak şekildedir.... ;) 150 TL dir...saygılar

2. okitay

vinç veya MT lastikle takas olur

merhaba arkadaşlar http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=85600.0
  3. okitay

1967 (yiğit) SERİES IIA ile suda neler yapılır

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=85994.0

4. okitay

satılık DİANA 350 MAGNUM CLASİC cal 5,5(,22)

09.11.2007 yılında aldım ...faturası vardır...hobi maksatlı aldım.....fotografları 21.03.2012 de çektim...toplamda 50 atışı geçmemiştir kullandıgım ....sıfır dan hiçbir farkı yoktur....fotograftaki malzemelerim hepsi verilecektir....4 çeşit saçması vardır.... kutular ful duludur.... 1000 TL...

5. okitay

zirvede series

karda series

6. okitay

satılık defender hidrolik direksiyon kutusu

merhaba arkadaşlar ...ihtiyaç fazlasıdır....saygılar :) http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=79227.new
  7. okitay

hidrolik direksiyon kutusu (defender,disco I,klasic range rover)

sorunsuzdur ...arkadaşlar... ;)http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-hidrolik-direksiyon-defender-discovery-i-klasic-range-rover-58645944/detay/
  8. okitay

series e R15x10'' jant ve 32'' x R15 lastik çalışması

7.50x16 lassa LT/A lastik kullanıyordum şuan 32'' silvertone mt lastik taktım çok rahat fakat hidrolik direksiyon şart ;)

9. okitay

LASSA LT\A 7.50 R16 (SATILIK)

ikisini 05.06.2010 da sıfır aldım hala sıfır ayarındadır.faturası ve garantisi vardır ...üçünü 2006 da sıfır aldım 8mm diş derinligi vardır.lastiklerde kopma delin me veya yırtılma yoktur...toplam 5 adettir...800TL.DEFENDER jantlarıda satılıktır 300TL..özel imalattır... iyi durumda 32 veya 33...

10. okitay

series II ,III çıkma yedek parçaları bulunur

arkadaşlar ihtiyaç fazlası çıkma (kaporta hariç)her türlü yedek parça bulunur....
  11. okitay

Series II'ye Hidrolik Direksiyon İçin Yardım

arkadaşlar 115 kasa merseiredes hidrolik direksiyonu aldım.seriesII ye montaj için bir fikri olan veya foto olarak önerisi olan varmı...teşekkür ederim.... :)

12. okitay

Satılık Özel Yapım Römork

arkadaşlar kendi imalatımdır...dingili fabrikasyondur,kampanalı fren tertibatı vardır.fakat baglantısını yapmadım.iskeleti 40 lık köşebenttir. ana taşıyıcı atkı 80 lik U dur.kasa 3mm presli aliminyumdur.montajda krom 5mm perçin kullandım..12'' jant 5 bijon, lastikler...
  13. okitay

yardım

arkadaşlar 24 diş(freze)aks e hups (porya kiliti)arıyorum defransiyel 82 model land rover series ııı yardımcı olursanız sevinirim....saygılar :)
  14. okitay

İki Yılda Bu Kadarını Yapabildim

el değmedik yeri kalmadı iki araçta aynı. iki yılda bu hali aldıra bildim.

15. okitay

alınık LT/A veya MT lastik

arkadaşlar 2 adet lassa LT/A 7,50-16R tercihim yada buna yakın ebatlarda MT lastik e ihtiyacım var az kullanılmış olabilir...teşekkür ederim
  16. okitay

Hava Yastıklı & Elektirik Isıtmalı Koltuk (Binek Araçlara Olmaz)

1.200 TL. sıfır ayarında hava yastıklı,elektirik ısıtmalı, yırtıksız,deliksiz,derinlik ayarlı,yükseklik ayarlı, bel destek ayarlı,kol dayamalı,fotoda herşey ortada....
  17. okitay

Satılık Elektirik Isıtmalı ve Hava Yastıklı Koltuk

merhaba arkadaşlar almanyadan gelem arkadaşımın aracından söktüm 67 model series II aracıma takmaya kıyamadım.isteyene 1.000tl karşılıgında veririm....elektirik ısıtmalı , hava yastıklı ,kol dayamalı,bel destek ayarlı,derinlik ayarlı ,yükseklik ayarlı yırtıksız sıfır ayarında.....

18. okitay

67 Seri II Hakkında ?..

makaslı nasıl yükseltirim....arka defransiyelde ayna dişlide dişlerden birisinin yarısı kırık önlerdeki dişli gurubuyla degiştirsen sorun olur mu...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri