Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba sevgili Gezenbilir ailesi. 2004 model 84000km 2.0 HDI aracımda çok ilginç bir arızayla uğraşıyorum. Konuyla tecrübesi olan ustalardan yardım istiyorum.
Araç soğukken hiç bir sorun yok ama 10 ila 20 km gidip motoru ısıttıktan sonra stop edip 10 dakika sonra çalıştırmak istediğimde motor...
1993 JLX 5K AT Vitara aracımı manuel vitese cevirmem icin manuel şanzuman ve diğer ekipmanlarına ihtiyacım var elinde olup satmak isteyen arkadaşlara duyurulur.
Aytekin.
05326118973
Zevkle kullandığım Vitara,mı yeni modelini alabilmek için satıyorum.
Amerikan versiyon
1993 model 1.6 16V JLX Otomatik
Çekidemiri ve LPG ruhsata işli.
ORJ acı ve yükseklik ölçer mevcut. Dodikleri ve jantları fabrika çıkışlı,
Arcıma yaptırdığım işlemleri aşağıda sıraladım.
Motor 1 sene once...
Arkadaşım olan sahibi çok titiz bu temizlikte bulmak zor. Kesinlikle tavsiye ederim. Resimleri bende olmadığı için yükleyemedim aşağıdaki malum siteden inceleyebilirsiniz...
1993 1.6 16V 5K AT Suzuki Vitara için VOLANT dişlisine ihtiyacım var. Otomatiklerinki manual vitese göre farklı dişli kullanılıyor.
Aytekin.
aytekin@rf.com.tr
05326118973
1993 model Suzuki Vitara 5K 1.6 16v AT aracıma arka defransiyel kilidi arıyorum.
Lockright, Air Locker ,limited slip differential (LSD) olabilir.
Aytekin BABAHASAN
05326118973
Arkadaşlar Suzuki Vitara arıyorum satın almak istediğim aracın özellikleri şunlar olması tercihimdir.
1993- 1996 model arasına param yeter
JLX 1.6 5 kapılı ( 4 kişilik aile için )
Mümkünse sıralı sistem LPG li olursa iyi olur.
Ofroad donanımlı olmasada olur ben istediğim gibi yaparım olursada...
istanbul amatör telsizcilerden ofroad ve doğayı seven bir gurup arkadasım ve ben 04.01.2009 pazar günü saat 12 civarı kartepe kuzuyayla da olucaz bizimle tanışmak isteyen ve aramızda olmak isteyen gezenbilir ailesine davettir.Organizasyon haberini bu satte verebildiğim için özür dilerim...
2005 4x4 at İsuzu D-MAX aracıma winch takmak istiyorum ama ön tamponu degiştirip metal tamponlardan piyasada varmı yoksa kendi tamponu kesip araya metal ayakmı takayım daha önceden böyle bir tecrübesi olan arkadaşlardan yardım istiyorum.
resimdeki gibi tampon bulabilirmiyim