Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
büyük hevslerle aldığım aracımı geri satıyorum satma sebebim araç fazlalığı ve zaman yokluğu aracıma hiç birşey yaptıramıyorum buda bütün hevesimi kırıyor aracımın yürüründe ve motorunda hiçbirşey yoktur kaportası iyi durumda sadece 2 -3 bölgesinde lokal çürüme başlangıcı var lastikleri 31 "...
uzun yıllar arayışın uğarşın sonunda 3 hafta önce Ankaradan aracı satın alıp Adana ya sürerek buz gibi havada getirdik . Ne yazıkki aracın kaloriferi çalışmıyor ve bir çok yerinden hava alıyordu bir ara aracın içinde tenekede odun bile yakmayı düşündük :D neyseki sonmadan gelebildik Adanaya...
internette gezinirken tesadüf gözüme çarptı cj lerin oyuncak şeklinde anahtarlıklarını yapmışlar fiyatları anahtarlık için biraz yüksek ancak bence cj lerin anahtarlarını şereflendirmek için çok büyük bir meblaa değil takdir sizlerin
tabi sadece cj değil aşşağı yukarı tüm araçlar mevcutlar
bir...
selamlar kendime cj 6 yada cj8 almaya niyetim var 1 yıldır daha nasip olmadı aracı çıplak halde alıp kendim toplamak istiyorum aracın orjinal motoru yerine 130 140 beygirlik dizel motor takmak şanzuman defransiyel vs. parçalarını değiştirmek istiyorum yorumlarınızı ve görüşlerinizi almak...