Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese merhaba. Uzun suredir karavanimda musluklarin suyunu acinca felaket bir koku yayılıyor. Suyu akıtınca uzun sure sonra koku.yok oluyor.. Depodan degil. Geçenlerde su motorunu söktüm. Kokuyu duymadim. Ama gelis kismindan motoru çalistirinca kokuyu aldim. Motoru soktum içindeki üçgen lastik...
Ustten kapakli dolaplara hayranligim artiyor. :) Kuçuk bir not. 40 liitrelik dolap ustten kapakli oldugu icin, neredeyse onden kapakli 60 litrelik kadar yiyecek alabiliyor. Ustuste sıkışıyorlar ve inanılmaz sığıyorlar.. Aklinizda olsun. Kullanım hacmi işlevi de var bu meretlerin.
Sevgili karavancı dostlar,
Biliyorsunuz ki son bir kaç yıldır fahiş fiyatlara ulaşan motokaravan zorunlu trafik sigortası primleriden muzdaripiz.
AVD'den tanıdığımız sigorta konusunda deneyimli Süheyl Caneri arkadaşımız bu konuyla ilgili Yapı Kredi sigorta şirketi ile görüşmüş. Motokaravanların...
Gunaydin nasilsinız? Ben benim tuvaletle ugrasiyorum. Acip kapatan o yuvarlak zimbirti asagi kasetin centigini kaciriyor mu ne pek anlayamadim kontrol etmiyor. Yani tuvaletin dibindeki kapagi acip kapatamiyorum bunu cevirerek. Bundan anlayan biri var mi acaba? Biri belki biliyorsunuzdur. Bundan...
Arkadaslar alanlara gerri donmemin zamani geldi. 2400 turbosuz Hymer 55 ile yeni kamplarinizda boy gosterecegiz. Arac 170 binde ve motor hic acilmamis, cok iyi durumda. Televizyonundan gunes paneline kadar herseyiyle dolu bir karavan. Bana haber veren sevgiili Cengiz'e ve bana yardim ve...
Merhaba malum karavana biz zor sigarken bir de pesimize bot taktik. Buna bir motor braketi takiliyormus. Naapsak ne etsek de boyle birsey elde etsek.
www.be-wak.com/3691-accessories-motor-bracket-kit.html
Ekte linkte satiliyor. Turkiyede bulamadim ama belki bilen bilir.
Herkese merhaba;
Bu yaz planları evde ucusup duruyor. Bircok alternatiften sonra Midilli ve Sakız adaları başta olmak üzre bir adalar turu yapmakta takildik. Karavanla giden ve buralarda kamp yerleri hakkinda bilgisi olan var mi acaba? Bir diger konuda adalar arasinda gecis hakkinda...
Bu konu altinda cok sevdigim ve paylasmak istedigim videolari toplamak istiyorum musaade ederseniz. Buyrun seyreyleyin. Cok keyifli cook.
http://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=xbqDS4L9lTM
http://www.youtube.com/watch?v=38fFCy9h1pE&feature=related
Belki birilerinin isine yarar. Nerede satildigini bilmiyorum. Facebookta Vw T3 Turk formunda bir arkadas paylasmis. Yapilabilir mi bilmiyorum. Ama iki cocuklu aileler icin kucuk karavanda cok ideal.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-deniz-araclari-az-kullanilmis-waeco-buzdolabi-56676372/detay/
Temizdir. Arizasi yoktur. Hic arizalanmamistir. Yenisi 770 euro +kdvdir.
Merhaba bir konuda danismak istiyorum. Benim kamperin ustundeki cantada tum iskemle ve masalarimi tasiyoruim. Fakat ne kadar kaliteli kumastan yaptirmis olsamda ruzgar ve gunesten yirtiliyor. Dallara takiliyor. Simdi bir port bagaj arayisindayim. Fakat uclari daralmayan, kutu gibi esit...
Cuma gecesi baslayip pazar biten UKKF'nin organize ettigi Sabanca Gol kenari kamp etkinligi cok ama cok guzeldi. Hava nefisti. Cem birara bronzlasti bile. :D Benim icin en guzel an Huseyin Bey'in Ruzgar'in bizlere katilmak icin kalkip gelmesi idi. Gercekten cok buyuk mutluluk verdi bize...
Muhtesemdi. Hersey cok iyi gitti. Hava hele inanilmazdi. Kar kizak icin cok uygundu.Yillardir su Keltepeye gitmeyi becerememistim. Sonunda oldu. Tesekkurler dostlar.
170 liraya aldim. Bu yaz 3 hafta kullandim.Thule marka.__ Ceki demirine takiliyor. Kilitleniyor. Cok pratik. 130 liraya satiyorum.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-karavan-volkswagen-t3-westfalia-camper-thule-bisiklet-tasiyici-85-eu-kdv-28691748/detay...