Arama sonuçlarınız

1. PROF11

8-9 MART Edirne Hayata Bağış Off-Road Yarışı ve Kampı

Arkadaşlar konu ile bilgisi olan varmı,zaman belli fakat diğer sitelerde bununla iligili bir davet göremedim, bilgisi olan paylaşırsa sevinirim ..saygılar

2. PROF11

1993 4RUNNER

Aracım 1993 model olup ender bulanan sağlam araçtır, 320.000km dir.motoru ankara ATAMAN Tic Hakan usta tarafından yapılmıştır sorunsuz bir araçtır,ofroad gezilerine hiç katılmamıştır,araçta pioner teyp,navigasyon,anfi vardır,5cam otomatik,alarm klima mevcuttur arazi performansı oldukça iyi...
  3. PROF11

Freelander 2 far problemi

2008 2.2 freelander far alçaltma yükseltme ayarı varmıdır konu hakkında bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim saygılar

4. PROF11

Karavan Yenileme Çalışmaları

Yatmakta olan bu karavan alman malı,şase ve dingil galvaniz biraz uğraş sonucu elimizden geldiği kadar,değerli fatih(kuzne) ustamız ile çalışmalara başladık...
  5. PROF11

ömerli kıyılarında ETKİNLİK

Kuzne arkadaşımızın paylaşımını buraya taşıyorum,link aşağıdadır... saygılar http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=68100.0

6. PROF11

Beykoz Anadolu Feneri Offroad Gezisi

gezimiz çok keyifli ve güzel geçti emeği geçen herkese teşşekür ederim,ilk fotolar

7. PROF11

Buda Benim Runnerim

buda benim 4runnerim
  8. PROF11

2.6 Mitsubishi

bilen arkadaşlar sahibinden.com da bu araç hakkında fikir ve görüşleriniz bekliyorum.saygılar http://www.sahibinden.com/pajero_anlatilmaz_yasanir-83WQQaXQQ22561368WQQpXQQdisplayitem
  9. PROF11

SUZUKİ JLX HDİ

Merhaba arkadaşlar,suzuki jlx hdi diesel versionu,1999-2006 modellerin,hem uzun yolda ve ofroad olmasa arazide kullanmak istiyorum,konu ile bilgisi olan arkadaşların paylaşımını bekliyorum saygılar

10. PROF11

defendere ısuzu motor

merhaba arkadaşlar,defender diesel araca,ısuzu 2,5 motor konabilirmi,bilindiği gibi ısuzular uzun ömürlü motorlardır,şayet olur ise tahmini maliyet nedir,yapan bilen bu konu ile bilgisi olan usta ve arkadaşlar bilgi verirlerse sevinirim.saygılar sunarım

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,933
Kaydolan Son Üyemiz
ayvaz06

Çevrimiçi üyeler

Geri