Arama sonuçlarınız

1. hilüxcü osi

1985 Model Toyota Hilüx Ln 65 4x4 Hid.dreksyn 4 Cam Otmtk

ilandaki aracım satılıktır.her yönü ile tavsiye ederim.saygılar... http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-1985-model-ful-plusful-toyota-hilux-4x4-hid.drksyn.4-cam-oto-126052259/detay/

2. hilüxcü osi

NİSSAN TERRANO 2.4 5 KAPI HAKKINDA BİR KAÇ SORU LÜTFEN YARDIM

merhabalar değerli forumcular.forumda epey bir araştırma yaptım ,gereksiz konu açmamak için ama aradığım bilgileri bulamayınca yeni başlık altında buradan sormayı uygun gördüm.sormak istediğim şeyler kısaca yazıyorum.yardımcı olanlara da çok çok teşekkür ederim.1997 model 2.4 benzinli ve 5 kapı...
  3. hilüxcü osi

2003 MODEL MAGNUM 4X4 VE 2007 MODEL INTENSE 4X4 JANT DEYİŞİKLİĞİ

merhabalar değerli forumcular.sizlerden bir konuda fikir almak istiyorum.bu konuda yardımlarınıza ihtiyacım var.aslında biraz zevk meselesi ama bir anda karar veremedim.aracım 2003 model mıtsubishi magnum 4x4.aracımın jantlarının göbeğindeki mikalajların 2 tanesi eksikti.bunun için jantcıları...

4. hilüxcü osi

suziki samurai kapalı fiber yardım lütfen.

merhabalar değerli forumcular.sizlerden bir konuda yardım almak istiyorum.dayım da 1993 model suzuki samurai (3 kapı kısa şase) marka araç var.aslında aracın üstünde çadır var ama biraz eskidi.ayrıca bozuk yolda çok fazla ses yapıyor.rahatsız edici bir ses.bundan dolayıda aracın çadırını branda...
  5. hilüxcü osi

İşte Yeni L200

büyük bir hevesle ama bi o kadar da tedirginlikle(otomatik olduğu için) aldığımız ama kısa sürede tedirginliğimizin yerini güzel düşüncelere bıraktığı yeni l 200 ümüzün fotoğraflarını sizlerle paylaşmak istedim.aracı aldığımda standarta yakındı ufak tefek eklemeler yaptım.eklemeler ufak tefek...

6. hilüxcü osi

mıtsubishi magnum 2003-2006 mı? L 200 2007-2008 mi ? (4x4)

merhabalar gezenbilirci saygı değer büyüklerim.her başım sıkıştığında çare bulan forumcu büyüklerim yine sizlerin tecrübelerine ihtiyacım var.yakın zaman içinde amcamın oğluna mıtsubishi l 200 almayı düşünüyoruz.4x4 tabiki.manuel vites olması şartı ile.daha doğrusu l 200 almayı düşünüyorduk 2007...

7. hilüxcü osi

Kaybettiğim Aşkımı Buldum. İşte Beyaz Hilux'um

[b] uzun sürelerden sonra aranıza dönmekten çok mutluyum.har ne kadar farklı markalar ile denemeler yaptıysamda nikim olan hilüxcü osi ile burda tekrardan olmak çok güzel bi duygu.daha önce de bi hilüx almıştım ama o tam acemiliğime denk gelmişti sanırım.aylarca araba ile uğraşmıştım.ve sonunda...
  8. hilüxcü osi

bu araç için yorum ve önerilerinizi bekliyorum

http://www.sahibinden.com/magnum_4x4_turunun_ilk_ornegi-41WQQaXQQ20397266WQQpXQQdisplayitem [img]
  9. hilüxcü osi

Bu Magnum'u Almak Üzereyim Tavsiye ve Yorumları Bekliyorum

[b] araç 2003 model mıtsubishi magnum 4x4.araçta boya hatta çizik bile söz konusu deyilmiş.araç araziye girmemiş.113 bin km de. trigiyer dahil tüm bakımları yeni yapılmış.4 lastik sıfır.1 kuruş masrafı yokmuş.kesinlikle arazide kullanılmamış.arakası kapalı.kasa içinde badigart var.ön tampon...

10. hilüxcü osi

ranger cilerden yorum bekliyorum

11. hilüxcü osi

Yeni Mazdam ile Herkese Merhaba...

merhabalar.4 ay kadar önce 1987 model bir toyota hilüx aldım.4x4 tabi.adlıktan sonra bayağı masraf ettim.aracı tamamen toparladım.yani mekanik ve kaporta aksamında bi eksik kalmamıştı ama gel gelelim bi türlü ısınamadım.yani arazi performansı çok iyi ama şehir içi ve uzun yolda büyük...
  12. hilüxcü osi

Aracımın İşleri de Ben de Bittik. Yorumları Bekliyorum

merhabalar.aracımın 40 gün sonunda tüm işlerini bitirdim.bitirdim ama yorgunluğum maddi oluşan hasar vs deyim yerindeyse bende bittim.ama tam aracıma ısındım binerken zevk almaya başladım yeni bişey yapmaya karar verdim.aracım en son hali ile karşınızda.bu arada tampon kaldı ama böyle hoşuma...

13. hilüxcü osi

4x4 1987 hilüx fren regülatörü acil lütfen yardım

merhabalar.şimdiye kadar ufak tefek şeyler lazım oldu sayenizde buldum hallettim çok şükür de şimdi nasıl içinden çıkarım bilmem.arabam bugün muaneye girdi.ama bi kaç şeyden agır kusur olarak geçemedi.çogu halledilebilir şeylerde içlerinden bi tanesi var ne yaparım bilmem.fren regülatörü yokmuş...
  14. hilüxcü osi

Toyota Hilux 1987 LN 65 Ön Ssinyal Camı

merhabalar. yine aradığım bişeyi bulamadım.bana 1987(4x4) model toyota hilüx ün ön sinyal camları lazım sağ ve sol her ikiside.internetten baya bi araştırdım bulamadım.bana yardımcı olacak bi adres yada bi isim bi telefon veren olursa çok sevinecem.sinyaller kompe olsada olur.orjinali...
  15. hilüxcü osi

Mersin'deki Mitsubishi 4x4 Magnumcular Lütfen Yardım

merhaba degerli forumcular.ben mersinliyim ve mersinde oturmaktayım.şuan elimde toyota hilüx (4x4) olmasına rağmen bunu satıp mıtsubishi magnum (4x4) almak istiyorum.ama mıtsubishiyi almadan önce internetten deyilde yakından bi incelemek ve kullanmak istiyorum.tabiki arazide deyil.sadece asfalt...

16. hilüxcü osi

HİLÜXTEN L 200 E GEÇİŞ DOĞRUMU??? LÜTFEN YARDIM

merhaba değerli forumcu büyüklerim.sizlere sonradan sonraya kafama çok takıllan bi konuyu paylaşmak istiyorum.bildiğiniz üzere 1 ay önce 1987 model toyota hilüx 4x4 aldım.10 bine aldım ama bana 14 bini buldu.yaptırdığım şeyler ise komple bakım defransiyelin birini deyiştirdim enjektörleri...
  17. hilüxcü osi

Toyota Hilüx Ön Tampon

18. hilüxcü osi

İşçilik Bedeli Normal mi ?

merhabalar degerli forumcular.şimdide sizlerle ustamın benden aldıgı el emeği tutarını paylaşacam.paylaşmamın sebebide bana biraz fazla geldiği için. aracıma ustamın yaptıkları. *4 teker söküldü bakımları yapıldı *fren ayarı ve elfreni ayarı yapıldı *enjeöktörler deyişti *sibob ayarı yapıldı *ön...

19. hilüxcü osi

Toyota Hilüx 87 Komple Arka Kasa

aracımın defransiyel sorununu hallettikten sonra sıra geldi kaportaya.aracımın arka kasasında büyük çürükler var.kaportacıma gösterdim halledilir bişey oldugunu söyledi ve herşey dahil benden sadece arka kasaya 500 tl fiyat istedi.ama ne olursa olsun iyi bi usta tarafından yapılmış bile olsa...
  20. hilüxcü osi

Toyota Hilux 87 Arka Defransiyel İçin Yardım

merhabalar.aranıza yeni katıldım.malüm 87 model toyota hilüx çift kabin aldım.aracım 4x4 orman dairesinin ihale ile sattığı araçlardan.aracımın çoğu yerinden memnunum, ama bi sorun var arka defransiyel.ayna ve mahrutu yemiş yani dagıtmış.yolda gidiyor ama acayip şekilde uğultu yani ses...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,060
Kayıtlı Üye Sayımız
166,961
Kaydolan Son Üyemiz
Nehir Doğann

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR