Arama sonuçlarınız

1. iranlı

avalancheye lastık arıyorum

arkadaşlar aracı yükseltıyorum buyuzden.35.12,50.17.. olçulerde çamur lastığı çavuş desenı dıye geçeıyormuş ..nerden bulabılırım ?oncelık turkyede

2. iranlı

avalanche pick up yükseltme

ARACI YUKSELTMEK İSTIYORUM 5-6 SANTIM YETERLI OLURMU YOKSA YAPTIRMIŞKEN DAHA FAZLAMI YAPTIRSAM . BUGUN BENIM USTA FREN KONTROLU YAPARKEN GORMUŞ, BU ARAÇLARIN ÖN SUSPANSIYONUNDA YUKSELTME KITI VARMIŞ 3-4 SANTIME KADAR BAŞKA BIR ŞEY EKLEMEDEN HALLEDILEBILIRMIŞ BİRDE LASTIK EBATLARINI BUYUTURSEM...
  3. iranlı

Yeni Aracımla İlk Gezim

4. iranlı

Avalanche Pick Up Arazide Nasıl ?

arkadaşlar avalanche pıck up ın arazıdekı performansı nasıl? agır arazıde değıl de hafıf zorluktakı gezılere gıtmek ıstıyorum. zorlanır mıyım ? guvenebılırmıyım ? aracı almam cevaplarınıza bağlı....
  5. iranlı

CHEVROLETCİLER NERDE

TAHOE VE AVALANCHE HAKKINDA BILGISI OLAN ARKADAŞLAR , HIÇMI YOK? YANLIŞ ARAÇ ALMAKTAN ÇEKINIYORUM.BU YUZDEN YARDIMINIZA İHTIYACIM VAR ŞIMDIDEN TEŞEKKURLER

6. iranlı

Tahoe mu Yoksa Avalanche mi?

ARKADAŞLAR TAHOE YU ÇOK ARAŞTIRDIM AMA KAFAMDA AVALANCHE PICK UP VAR ŞİMDİ. KARAR VEREMIYORUM. 2004 MODEL BIR AVALANCHE ILE 97 MODEL TAHOE ARASINDA KALDIM. AVALANCHE HAKKINDA BILGISI OLAN ARKADAŞLARDAN YARDIM BEKLİYORUM.HEM ŞEHIRICI HEM ARAZI ICIN DÜŞÜNÜYORUM.MEKANIK OLARAK HANGISI DAHA...

7. iranlı

97 Model Tahoe Vergi ve Muayene Fiyatları Nedir ?

97 MODEL TAHOLARIN ( YAKIT HARİÇ )YILLIK VERGİ, MUAYENE VS MASRAFLARI HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VARSA PAYLAŞIRMI...
  8. iranlı

chevrolet tahoe 3kapılı 1997 ortalama fıyatı

arkadaşlar, çok teşekkur ederım. 96-97 model taholara, 30- 35 bin lira arası fıyat veriyorlar. bana yuksek geldı bıraz, bı fıkrı olan varsa, paylaşırsa çok sevinirim. bıtane buldum ama araçta hafıf onden çarpma var ve 25 bın istıyor.kazalı araç poroblem olurmu?
  9. iranlı

96-97 model tahoe arıyorum....

ARKADAŞLAR BANA FİKİR VERİRMİSİNİZ ? 96- 97 MODEL Bİ TAHOE DÜSÜNÜYORUM. HAFTASONLARI GEZEBİLECEĞİM, COK SORUN ÇIKARMAYACAK, BAZEN ŞEHİR İÇİNDEDE KULLANACAĞIM Bİ ARAÇ İSTİYORUM. 3 KAPILI OLAN BİR TAHOE KULLANIŞLI OLURMU ?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,838
Kayıtlı Üye Sayımız
166,939
Kaydolan Son Üyemiz
Madafak

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri