Arama sonuçlarınız

1. BOSCH

32" SANYO LCD TV

Arkadaşlar ben İstanbul'da BOSCH bayiisiyim, elimde 12 adet 32" SANYO marka LCD tv var. 950.-TL 12 taksit seçeneği ile satıyorum. HD Ready, 16:9, 450 cd/m² parlaklık, 20000:1 dinamik kontrast oranı, 3D comb filtresi, 1366 x 768 çözünürlük, 16.7 milyon renk, Amfi, 2x 6 W ses çıkışı, 2 HDMI, PS...

2. BOSCH

Aydos tepesi 24/01/2010

Pazar günü hastalanan oğlumun isteği üzerine oyun almak üzere evden çıkıp, dönüşte acaba Yakacık tarafı nasıl diye bakmak istedim ve Aydos'a doğru gittim, ormanın içine giripte tepeye doğru çıktıkça yağan karın oluşturduğu çok güzel görüntülerle karşılaştım. Tepeye geldiğimde biraz fotoğraf...
  3. BOSCH

LR Defender 110 92 model

Arkadaşlar bu araç arkadaşımın galerisinde yeni sahibinini bekliyor......... http://www.sahibinden.com/1992_land_rover_defender_3_0_tdi-06WQQaXQQ20171987WQQpXQQdisplayitem?

4. BOSCH

LR Defender 110 92 model

İlanlar bölümüne taşınmıştır.
  5. BOSCH

LR Defender 110 92 model

İlanlar bölümüne taşınmıştır.

6. BOSCH

Kumho Venture 825

Arkadaşlar bu lastik ile ilgili neler söyleyebilirsiniz?

7. BOSCH

Mastercraft yardım!!!

Arkadaşlar, Mastercraft MSR Cruizer nasıl bir lastiktir? 185.-TL adedi. Sizce alınır mı?
  8. BOSCH

Pazar Günü Maşukiye Gezisi

Arkadaşlar Pazar günü Maşukiye tarafına gideceğim; gelmek isteyen var mı???
  9. BOSCH

Bolluca Çocuk Köyü için

Arkadaşlar merhaba, Yılbaşından önce Bolluca Çocuk Köyü'ne gderek hem oğluma ait kullanmadığımız oyuncak,kitap,giysi vs. değerlendirmek hem de bir nebze olsun orada yaşayan çocuklara bir yılbaşı sevinci olması ümidi ile bir gezi yapmak istiyorum. Katılmak isteyen ve oradaki çocuklarımızı mutlu...

10. BOSCH

215x60x17

Arkadaşlar Nissan X-Trail için 215x60x17 A/T lastik arıyorum. Çıkma da olur.

11. BOSCH

15 Kasım 2009 Kayışdağı,Bozhane (Göller)

15 Kasım 2009 tarihinde önce Kayışdağı sonrasında da Bozhane'ye giderek sonunda aracımın standart haliyle neler yapabileceği konusundaki merakımı giderdim ;D Katılan ve oğlum'la beni yalnız bırakmayan tüm arkadaşlara teşekkürler....

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,061
Kayıtlı Üye Sayımız
166,962
Kaydolan Son Üyemiz
seydabilir

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR