Arama sonuçlarınız

1. mfthk

215 65 R17 Falken Wildpeak A/t

Satılık 4 adet 215/65 r17 a/t lastik ikisi 2016 üretimi, diğer ikisi 2015 üretimi. lastiklerin kondüsyonu çok çok iyidir. Land Rover Freelander TD4 aracımdan sökülmüştür, toplamda 5.000-6.000 km yol yapılmıştır. hafif all terrain lastik arayanlar için biçilmiş kaftandır, lastikler ankara' da...

2. mfthk

215 65 R17 Falken Wildpeak A/t

Satılık 4 adet 215/65 r17 a/t lastik ikisi 2016 üretimi, diğer ikisi 2015 üretimi. lastiklerin kondüsyonu çok çok iyidir. Land Rover Freelander TD4 aracımdan sökülmüştür, toplamda 5.000-6.000 km yol yapılmıştır. hafif all terrain lastik arayanlar için biçilmiş kaftandır, lastikler ankara' da...
  3. mfthk

RR Classic viscous diff.

92 model RR Classic model aracımda diğer land rover modellerinden alışık olduğumuz manual orta kilit yerine viscous dif. kilidinden bahsediliyor. yabancı forumlarda biraz incelemeye çalıştım ama istediğim bilgilere ulaşamadım. bu sistemi bilen arkadaşlar, bana bunu nasıl test edebileceğimi ve...

4. mfthk

'99 Forester S-Turbo aldım

Foruma üye olmadan başlayan, üye olduktan sonra ise iyiden iyiye artan yüksek bir 4*4 hikayem, şimdilik dağa bayıra festivallere antreman olucak şekilde foresterla başladı. İlk başlarda niyetim Cherokee XJ ydi. XJ harika bir dört çekere olmasına rağmen konfor sıfırdı. Sonra Discovery lere...
  5. mfthk

konyada discovery gösterebilecegim yer

sali gunu konyaya bir discovery e bakmak icin gidecegim. onerebileceginiz bir usta veya servis var mi?

6. mfthk

Alfa Romeo 156

Beni asfalt yollarda hiç üzmeyen, aramızda gönül bağı olduğuna inandığım, bakımlarını hiç eksik etmediğim Alfa' mı, 4x4 alma düşüncem oluştuğundan satmak istiyorum. Alfam 2005 model, 117.000 km de, alfa kırmızısı renginde ve distinctive yani 12 airbagli ve sunrooflu olan full modelidir. Takas...

7. mfthk

Tekno XJ

İnternette gezinirken, Başrolünde XJ olan bir videoya rastladım. Bilgi içermemekle beraber, paylaşmak istedim. :) http://www.wimp.com/technojeep/
  8. mfthk

Bolu Kartalkaya Kamplı Gezi (29-30 Mayıs 2010)

Çok özür dilerim, sabah kötü bir sürpriz yaşadım. Planladığım saatten geç uyandım, 6 ya yetişebilmek için fırladım evden, acele ve dalgınlıkla siteden ters çıktım ve arabamın ön iki lastiği yarıldı. :( çok hazırlamıştım kendimi..
  9. mfthk

1998 XJ

Bu araç ile ilgili bilgisi olan arkadaşlar var mı? http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-cherokee-masrafsiz-lpg-li-cherokee-contry-4-0-caretta-oto-da-beyaz-inci/detay

10. mfthk

2000 Disco II v8 Almak Üzereyim

Disconun eski hayranlardanim,sonra ise cherokee xj baya bir kafami karistirmisti. Simdi ise 2000 model v8 almak uzereyim. sizce ne kadara alirsam iyi bir fiyata almis olurum. Arac 165binde ve sorunsuz, kazasi boyasi olmayan temiz kullanilmis, lpg si olmayan, elektrikli isitmali koltuklari ve...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR