Arama sonuçlarınız

1. ATİ79

Off Road Donanımlı Çok Temiz Vitara - SATILDI

Merhaba, Araç Fuul Offroad donanımlıdır. Yükseltme Kiti %100 Arka Dif lock ( kilit ) Tavan Sepeti 6 Adet Önde 2 Adet Arkada Sis Lambaları Ön ve Arka Off-road Tampon Offroad Jantları ( sıfırdır ) Offroad Çamur Lastikleri ( sıfırdır) 31.10,5 16 ölçülerinde İçi Komple Deri Kaplıdır...

2. ATİ79

Off Road Donanımlı - Komple Yenilenmiş CJ

Araç komple yenılenmıştır. aracın butun kaporta sacları yenıdır. sıfır olarak cakacıda bastırılmıstır. dolayısıyıla uzun yıllar kaporta curuklerıyle uğraşmak durumunda kalmayacaksınız. aracın üzerındekı boya sedeflı boyadır ve seramık vernık kullanılmıstır dıger vernıklere göre daha kalın ve...
  3. ATİ79

Canon eos 1000D

Herkes' e merhaba , ofroad dan sonra fotograf a yeni merak sarmış biriyim uzun zamandan beri makina almaya niyetim vardı. teknosada eos 1000d kampanyada görünce aldım ( 1000 tl ) sizden ricam almış olduğum makinayla ilgili olumlu ve olumsuz özellikleri nelerdir.. şimdiden teşekkürler vaktinizi...

4. ATİ79

4.0 xj amörsitör seti

4 adet xj limited 4.0 amörsitör seti 2 arka 2 ön , 2 adet ön sinyal ,2 adet park lambası.. amörsitörler orjinaldir ve sağlamdır.. ürünlerin hepsi 250 tl..
  5. ATİ79

1992 XJ LİMİTED

Herkese merhaba, Araç komple restore edilmiştir 15.000 TL harcanmıştır. Yeni lastikler american malı federal marka 31 / 10.5 / 15 ölçülerinde SkyJayker 3'' yükseltme kiti Komple orjinaline sadık kalınarak kaplanmış yeni deri koltuklar Far , stop , sinyal ,park ve sis lambaları sıfırdır...

6. ATİ79

235/75/15 Federal Couragai M-T 2.El

Lastiklerin durumu çok iyi sadece 2000 km yol yapmış durumda lastik ölçülerini büyüttüğüm için satılığa çıkarıyorum. herhangi patlak,yama,balon vs gibi bir durum kesinlikle söz konusu değildir.. ihtiyaç fazlası olduğu için satılıktır. lastikler 4 adetdir ve set olarak satılcaktır. resimlerini...

7. ATİ79

1992 Model XJ Restorasyon!

Herkeze merhaba, 1992 model cherokee (Hıgh output ) aracımı izmirden almış bulunmaktayım :) İzmirin güneşine dayanamayan boyası bir hayli matlaşmış hatta kısmi olarak vernik kalkmıştı. araca lokal bir uygulama yapmaktansa aracı komple soyup boyamayı uygun gördüm daha kaliteli ve kalıcı bir iş...
  8. ATİ79

The MONGOLİA ( MOĞOLİSTAN )

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=54183.new buyrun ata topraklarımıza... :)
  9. ATİ79

The Mongolia; Moğolistan (Nisan 2010)

İş seyahati için gitmiş olduğumuz ata topraklarımızda birde gezi yapalım dedik.. inanılmaz bir cografya imkanı olan herkeze tavsiye ederim gidillip görülmesi gereken bir yer.. iyi seyirler...

10. ATİ79

Suzuki Jımny ofroad kabiliyeti ?

herkeze merhaba, suzuki jımny in ağır ofroad şartlarındaki yeteneğini tecrübesi olan arkadaşlardan benimle paylaşmasını rica edeceğim şimdiden göstereceğiniiz ilgiye teşekkür ederim. iyi ve kötü yanlarıyla ...

11. ATİ79

CJ 6

üç hafta önce sular altında kalan cj 6 yeniden restore etmeye karar verdik. detaylar... http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=51020.new
  12. ATİ79

CJ 6'nın Yeniden Doğuşu

Herkeze merhabalar, 1980 model cj 6 yeniden hayat vermek üzere restorasyon çalışmalarına başladık.. işe ilk önce motordan başladık motoru aracın üzerinde söktük parçaları çıkardık. sıfırdan parçaları tar oto tarkan beyden aldık.. alınan parçalar..

13. ATİ79

The Çekmeköy 2 :)

28.02.2010 sabahı saat 9.30 çekmeköy nevzat demir spor tesislerinin ordayız gelmek isteyen arkadaşları bekleriz.. tel 0532 507 30 72 çok ağır olmamak üzere öğlen saatlerine kadar ofroad yapacağız...
  14. ATİ79

1979 model cj 5

Herkeze merhabalar, 4.200 cc yeni motor Yenilenmiş kaporta boya Bestop tente Bestop bikini 35'' maxis modzilla lastikler Krom ofset jantlar Yenilemiş baskı balata ( sachs marka ) Yeni LPG sistemi Çfit bare karbürötür ( orjiinal sıfır takıldı ) Krom spor hava fitresi Önler disk fren...
  15. ATİ79

Çekmeköy Off Road Gezisi

Çekmekköy nevzat demir tesisleri :)

16. ATİ79

Kartepe (18 Ocak 2010)

Herkeze merhaba, pazar günü sabah istanbuldan yola çıktık 2 saat süren otoban yolculuğundan sonra yaklaşık 30 dk da kartepe tesislere kadar tırmanmamız sürdü tesislerden sonra zirveye olan tırmanışımız ise yaklaşık 1 saat kadar sürdü. 3 cj 1 adet aramıza renk katan disco vardı :) yaklaşık kar...
  17. ATİ79

Şile tarafı rota tavsiyesi !

Herkeze merhabalar, hafta sonu gezi ve ofroad amaçlı şile tarafına gitmeyi düşünüyorum.. tavsiye ve tarif edeceğiniz yerleri sabırsızlıkla beklliyorum.. şimdiden ilginize teşekkür ederim ...
  18. ATİ79

1979 CJ5, Bu da Benim Canavar.

79 model cj min fotolarını sizinle paylaşmak istedim. değerli yorumlarınızı bekliyorum. artısıyla eksisiyle...

19. ATİ79

Sapanca kartepe hakkında bilgi!!

herkeze merhabalar, bu hafta sonu kısmetse arkadaşlarımızla beraber bir kartepe turu yapmak istiyoruz. bilenlerden ricam şudur hem offroad yapıp hemde kartepenin güzelliklerini görebileceğimiz mevkisi neresidir. şimdiden ilginize teşekkür ederim...
  20. ATİ79

Bolu Dağı resimler devam

Eski yol bolu dağı hacıbey in karşısından yukarı...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri