Arama sonuçlarınız

1. ndogru

Defender Römork / Ok Başı

Arkadaşlar merhaba, defenderime römork yaptırıyorum piyasadan uygun ok başı bulamadım. Malum Defenderin çeki demirinin çapı 53 mm , piyasadaki ok başları 38mm maksimum 50 mm e kadar var bir de nato tipi ok başları uygun ama onların da fiyatları çok pahalı. Bu konuyu çözmüş arkadaşlardan tavsiye...

2. ndogru

Satılık Defender 110 Sw Düz Dizel 1987 Mod.

Arkadaşlar merhaba , toplanma hikayesini gezenbilir "Garage " de paylaşmış olduğum Defenderimi satıyorum. Bundan sonra topladığım bir de Puma Defenderim var , iki araç bana fazla ... Aracı kuru şase , şase kumlama ile toplamaya başlamış 5 kapı alüminyumunu , arka çamurlukları ,bütün kilitlerini...
  3. ndogru

Belleğimiz De Sıfırlandı Mı ?

Yıllardır birikmiş çok değerli tecrübe ve bilgiler vardı ,sanırım hepsi uçtu ! Üzüldüm.

4. ndogru

Belleğimiz De Sıfırlandı Mı ?

Yıllardır birikmiş çok değerli tecrübe ve bilgiler vardı ,sanırım hepsi uçtu ! Üzüldüm.
  5. ndogru

Puma Motor Defender Için Turbo Timer

Merhaba , malum turbonun ömrünü kısaltmamak için rölantide 30 sn. kadar bekleyip aracı öyle stop etmek gerekiyor. Bu da çoğunlukla unutuluyor , unutmanın önüne geçmek için bir çok araca "turbo timer" denen zamanlayıcılar takılıyor. Siz kontağı kapatıyorsunuz ancak araç 30 sn sonra stop ediyor ...

6. ndogru

Defender Krallığı Başladı

Ağır kış şartlarının başlaması ve kar yağması (40-50 cm) sonucunda zavallılaşan diğer tüm araçların yanından mt zincirsiz lastiklerle yol vurup geçiyoruz . Jeep Meep ! hikaye , grayder getirin !

7. ndogru

Kış Lastiği Zorunluluğu

Arkadaşlar merhaba , ilimiz trafik müdürlüğü bir afiş asmış ordan dikkatimi çekti , anladığım kadarıyla araç hususi de olsa eğer kamyonetse kış lastiği zorunlu ! Malum artık bir çok sw defender ruhsatında "kamyonet arazi taşıtı" yazıyor , benimki de öyle ... Bu durumda kış lastiği takmamız...
  8. ndogru

Defender Koltuk Sorunları

Ön koltukda en güzeli Recaro , disco ve orijinal grammer koltuk , çünki akü meselesi var. Arka koltuk sorununu bir türlü halledemedim. Orijinal koltuklarını yenileyip taktım ama çok rahatsız , arkada oturanlar isyanda ! Yeni modellerde harika koltuklar görüyorum , Bursa bu konuda uzman ama ya...
  9. ndogru

Satılık Defender

Arkadaşlar , A dan Z ye özenle toplanmış , kuru şase ile işe balanmış , yenilenmedik bir yeri kalmamış çok temiz Defender 1987 düz dizel motorlu aracımı satıyorum. İki defenderim var buna sanırım biraz fazla fiyat istediğim için satılmadı fiyatı 26.500 e düşürdüm .Maliyeti 43000 tl...

10. ndogru

Defender Lt-230 Grup Dişlileri Diş Sayısı Ve Oranları

Lazım oldu kaç dişti hangisiydi epeyce uğraştık , buraya kayıt edeyim lazım olan faydalansın . FRC-9552 Oran= 1.222:1 Diş sayıları : 19, 41,40 ( en süratli) - V8 motor FRC-9460 Oran= 1.4:1 Diş sayıları : 19,41,38 ( orta devir) - Td300 - Puma vs. FRC 9462...

11. ndogru

Defender Vinç ,hidrolik Mi Elektrikli Mi ?

Bir türlü karar veremedim gitti , arazi şanzumanının arkasındaki kapağı açıp oraya (PTO çıkışı) hidrolik pompa takıp , araca da hidrolik vinç takıyorlar . Pto adaptörünü Ankarada yapan bir firma var , 900 tl civarında ... Diğer taraftan hortumdu pto idi pompa idi uğraşmaktansa elektrikli vinç...
  12. ndogru

İşte Budur ! Defender Traktör

http://www.youtube.com/watch?v=8Xu3oI3lWCQ Bayramınız kutlu olsun ,selamlarımla ...

13. ndogru

Motor Atma , Hidrolik Direksiyon Takma Devri Sona Erdi !!!

Hala konudan haberdar olmayan arkadaşları uyarmak için yazıyorum. Artık Makine mühendisleri motor değişimi ve hidrolik direksiyon tadilatı projesi yapmıyorlar. Bu TSE nin yeni uygulaması . Örneğin 1987 model bir defender motor değişecekse ancak aynı yakıt ve aynı tip ( çıkaracağı motor düz...
  14. ndogru

Direksiyon Simidi Sökme

Defender direksiyon simidini sökmek için pratik bir çözümü olan var mı ? 2-3 direksiyon bozdum bu yüzden , yenisi de sökmem lazım , kırmadan nasl sökeyim ? Çektirme bağlayabilecek yeri de yok gibi ...
  15. ndogru

Bir Kötü Haber Daha

3 yıldır hidrolik direksiyonuyla muayene yaptırdığım defenderime bu yılki muayenesinde direksiyon projesi isteyeceklerini bildiğimden mak. müh. arkadaşı aradım ve direksiyon projesi istedim . Aldığım cevap " o iş bitti" oldu . Artık hidrolik direksiyon taktırabilmek için Ankara TSE den test...

16. ndogru

Defender Römork

Defenderime römork almak istiyorum , Trabzonda veya Doğu Karadenizde olup satan varsa hemen iletişime geçebilirim. Sanıyorum Kırıkkalede defender römorkları görmüştüm herhalde Ankaradadaki hurdacılarca bol miktarda vardır. Bunların fiyatı konusunda bilgisi olan var mı ?
  17. ndogru

MKE ÇIKIŞLI DEFENDER TESCİL / TUV SORUNLARI

Merhaba , MKE Hurdasandan 2 yıl önce aldığım defenderimi toplayıp trafiğe mürecaat ettim. Önce yeni motoruna numara çaktırmak için koşuşturduk. Aracı trafiğe tecil edip aynı gün trafikten çekme yaptılar . Tuv a gittik , 365 tl. 2 yıl muayene yapmama cezası kestiler. Ben aracın trafikte...
  18. ndogru

Defender MTV Motorlu Taşıtlar Vergisi

Bu gün defenderin mtv sini ödeyecektim bir bakarım ki 6 ay için 258 tl ... Yanlıştır diye ödemedim. Araç 1987 model Kamyonet (kapalı kasa) olarak geçiyor benim sw 110 num ruhsatta ... Sizlerde durum nedir? Bu rakamlar doğru mu ?

19. ndogru

Defender Yakıt Göstergesi / Şamandıra

Yeni topladığım araçda yakıt göstergesi sıfır orijinal , Şamandıra sıfır (Otokar) , 1/4 mazot koydum , 3/4 varmış gibi yani tam ters gösteriyor , elektrikçim ters bağlama alamayacağını söyledi ! ama gösterge ters gösteriyor . Daha önce böyle bir sorunla karşılaşan var mı ?
  20. ndogru

Defender Renk Yardım

Arkadaşlar , yeni topladığım araç için düşündüğüm fotograftaki rengi ustama bir türlü yaptıramadım.Altın yaldız karıştırılarak yapılabilen bir renk ancak formulasyonu tam bilmek gerekiyor. Bu renk kodunu bilen veya hangi sıfır araçta kullanldığını söyleyebilecek arkadaş var mı ?

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR