Arama sonuçlarınız

1. ozahbap

Satılık Delonghi Bco 264b Kombi Espresso Kahve Makinası

Merhaba, Çok az kullandığım Delonghi BCO 264B kahve makinamı kullanmadığımdan ötürü satıyorum. Ürün tamamen temiz ve sağlamdır. Tüm parçaları eksiksizdir. Tüm belgeleri ile teslim edilecektir. İstanbul Avrupa'da elden almak isteyenlerle buluşabiliriz. İstanbul dışına kargo maliyetli olabilir...

2. ozahbap

Kılık, Kıyafet Devrimi Tavsiye :)

Merhaba, Piaggio kullanıyorum. Ve ilk kez istemeden de olsa yağmurda kullanmak zorunda kaldım. Kıyafet konusunda hazırlıksız olduğumdan selenin ıslaklığını ve üzerime yağan yağmuru dizlerimde hissettim. Bu noktada arayışa girdim. X Evo 250 için sele kılıfı arıyorum. Tavsiyesi olan var mı...
  3. ozahbap

Motorsiklette Kasko

Merhaba, Motorsiklet kullanımı her ne kadar teknik anlamda yollardaki tüm sürücelerin, pratik anlamda bir fiil iki teker sürücülerinin bilinçlenmesini ve eğitimi gerektiren bir yetkinlik olsa da aslında içine girmeye başladıkça gördüğüm kadarı ile sokaktaki dünyanın dışında da hala bir öcü...

4. ozahbap

Motorsiklette Ruhsatlandırma

Merhaba, Trafik Tescil Müdürlüğü'ndeki görevli polisin kabalığından, motorsiklet satan marka distribütörleri de dahil satıcıların soğuk ve itici tavırlarından anladığım kadarıyla tamamen kazıklamaya dayanan bir kazanç kapısı olmuş araç ruhsatı işi hakkında ayrıntı ve fiyat bilgisi olan var mı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,837
Kayıtlı Üye Sayımız
166,938
Kaydolan Son Üyemiz
kgulum

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri