Arama sonuçlarınız

1. cihanülker

HİLÜX İÇİN JANT ARIYORUM ( LN 65)

arkadaşlar 1986 model hilüx için 16 x 139.7 4 adet jant arıyorum uygun fiyatlı olursa sevinirim .( resim koyarsanız sevinirim ) ;)

2. cihanülker

İNDEL TB-50 A ARAÇ BUZDOLABI

indel TB-50 - A modeli araç buzdolabı elimde fazla olduğu için satıyorum gezilerden dolabı tanıyanlar vardır ;) , 50 litre iç hacim , hem 220 -hem 12 hemde 24 volt çalışır , fiyatına gelince 1250 tl istiyorum hiç bir arızası çok çalışır durumda , - 16 dereceye kadar soğutma yapar , tarafımdan...
  3. cihanülker

Arkadaşımız Cem Taşcıoğlu'nun Annesi Vefat Etmiştir

sevgili dostlar ,sevgili kardeşimiz cem taşçıoğlu annesini kaybetmiştir, cem ve tüm ailesine başsağlığı diliyorum , allah geride kalanlara sabır versin

4. cihanülker

FJ 73-75 Hakkında

arkadaşlar birazda bu arabaları irdeleyelim bakalım ,neleri iyi neleri kötü , dökün bakalım eteğinizdeki taşları ;) ;) ;)
  5. cihanülker

Gezenbilir Göynük Sünnet Gölü Buluşması (19-21 Şubat 2010)

arkadaşlar ,boluda oylamadan gelecek sonuçlara göre ,bir buluşma organizasyonu yapalım diyorum ,bahçesinde ateş yakabileceğimiz ,sohbet ortamı olacak şekilde ,bir pansiyon ,köy evi ,ormana ait bir yer ,vs,vs , ister cuma gününden katılım ,isteyenler cumartesinden ,ailecek olacak şekilde çoluk...

6. cihanülker

Cooper ST Lastik

arkadaşlar başka bir ölçüye geçeceğimden dolayı aracımın üzerinde bulunan 275/70/17 ölçülerindeki 5 adet lastiğim satılıktır ,lastiklerim diş olarak iyi durumdadır fakat kaya zeminden ,dolayı bir takım aşınmalar vardır ,fiyatta uygun vereceğim 5 adeti 900 ti dir

7. cihanülker

VX 100 (UZJ 100) Lift Kit

arkadaşlar daha evvel çağlar arkadaşım yardımları ile tar oto tarkan kardeşimizden uzj 100 ile ilgili yükseltme işin olmadığı cvb almıştık fakat,sonradan bu adreste yaptığım incelemede http://www.sleeoffroad.com/products/100_suspension.htm kitin olduğunu gördüm şimdi bana fikir verin...
  8. cihanülker

VX 100 Seri Aracım

arkadaşlar uzun yıllardır 4X4 araç kullanıcısıydım fakat hiç toyota kullanmamıştım 2-3 ay gibi araştırmalarım sonucunda benim aracım hem beni hemde aile fertlerimi güvenli bir şekilde taşıyacak,arazide beni yolda bırakmayacak ,mekanik olarak kendini ispatlamış olacak,içinde sıkılmadan uzun...
  9. cihanülker

17 Janta Uygun MT Lastik Arıyorum

arkadaşlar orjinal ölçüsü 275/65/17 olan aracıma uygun mtr lastik arıyorum

10. cihanülker

VX 100 Lastik ?..

arkadaşlar aracımın vinci takıldı , snorkel montajı bitti ,port bagajda bugün takılacak ,(resimleri bu hafta yükleyeceğim)fakat lastik konusunda kafama takılan şeyler var aracımın orjinal lastik ebatı 275-65-17 benim düşündüğüm ölçü 265-70-17 veya daha yüksek olmasını istediğim 265-75-17 malum...

11. cihanülker

LC 100 Lastik Arıyorum

arkadaşlar orjinal ölçüsü 275-65-17 - olan lastiklerime uygun ebatta MT lastik arıyorum yardım lütfen 265-70 -17 veya muadilide olabilir
  12. cihanülker

VX 100 Vinç ?..

arkadaşlar sıra geldi vinç taktırmaya , aracımın görüntüsünü fazla bozmadan,tonajına uygun bir vinç düşünüyorum ne marka, kaç librelik, olacak tavsiye ve yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

13. cihanülker

VX 100 Hakkında Bilgi Lütfen

arkadaşlar slm ben yaklaşık 4-5 senedir discovery td5 kullanmaktayım aracım 235,000 km artık değiştirmek istiyorum , discovery bildiğiniz problemleri dışında büyük bir şey yaşamadım ,yaklaşık şehir içinde 300-400 ytl arası yakıyor, ama gözüm toyota land cruiser vx 100 de fakat araç hakkında hiç...
  14. cihanülker

Discovery TD5 için Lütfen Yardım

sevgili discovery kullanan dostlar ben 2001 model td5 sahibiyim sorunsuz olarak 200 000 km yolu yaptım ama dün aracımın şanzumanından garip sesler gelmey başladı 80-100 km ile giderken ayağımı gazdan çektiğim zaman vitesler çok sert bir şekilde düşmeye başlıyor sanki vuruyor ve aynı şekilde...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,629
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR