Arama sonuçlarınız

1. V

Bj 60 Land Cruiser Veya Defender 110 Dizel Arıyorum

arkadaşlar bj60 land cruiser veya dizel defender 110 arıyorum Aydın da yaşıyorum günlük kullanıcam, satmak isteğen veya tanıdığınız varsa iletişim kurabilirsek memnun olurum, aydın kuşadasında turuncu bir bj60 var ama sahiibini bulamadım ilanı kaldırmıştı neyse, bir araç arıyorum umarım...

2. V

4x4 Modunda Manevralarda Arac Kasılıyor

sayın abilerim, kardeşlerim 2012 model dusterim 4x4 modunda iken dönüşlerde arabada bir kasılma oluyor, sizin araçlarınızda aynısı oluyormu yoksa benim aracımdamı bir sorun var, fikirlerinizi paylaşırsanız memnun olurum.saygılar
  3. V

İlandaki Araç Hakkında Bilgisi Olan Varmı

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-nissan-1999-mod-4x4-7-kisilik-ceki-demirli-10-000-pesinatla-vade-yapi-175567969/detay sayın abilerim ve kardeşlerim ilandaki aracı tanıyan, durumunu bilen arkadaşım var ise benimle paylaşırmı, otomatik terrano alma düşüncesindeyim bana...

4. V

Resimdeki Parça Hakkında Yardım

arkadaşlar resimde işaretlediğim parça ne işe yarıyor bilgisi olan varmı, buna giriş yapan üstteki hortum giriş yeri kırıldı ve baktım motor oradan vakum yapıyor bende boşuna olmasın diye hortumun ucunu tıkadım, şimdi merak ettiğim bu parça ne işe yarıyor ve yenisini falan bulma şansım varmı...
  5. V

Lastik Tavsiyesi

arkadaşlar 5 kapı 2.4 terrano se modeli lpgli aracımın üzerinde 235.75.15 ebatlarında at serisi lastik var, aracımı asfaltta kullanıyorum hergün ortalama 200-300 km yol yapıyorum çok fazla çamurda falan işim olmuyor köy yollarında falan yani, kullanan arkadaşlar hangi ebat lastik önerirsiniz...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,070
Kayıtlı Üye Sayımız
166,976
Kaydolan Son Üyemiz
GC Zefir

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR