Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar...Piyasada bulabileceğim pillerle veya koloy bulunan bataryalarla çalışan ışığı çok dağıtmadan enaz 500 metre götürebilen bir fener arıyorum...Bilen veya tavsiyesi olan olursa sevinirim...Selamlar...
Herkese merhabalar...Havalar ısındıkça içimdeki tutkuda ısınıyor..Önümüzdeki aylarda almayı planladığım (yamaha wr125r) motosikleti kangoo aracımın arkasında ruhsata işlenmiş çeki kancasına ekleyeceğim bir ekipmanla taşımam teknik ve yasal olarak mümkün olabilirmi?Motosiklet 135 kg...
Selamlar...araştırmalarımın sonucu kafamdaki motorlardan biriside bu....acaba bilen kullanan öneren veya önermeyen arkadaşımız varmı?İlginize teşekkürler....
Nacizane bu konuda tecrübeleri olan arkadaşlar paylaşımda bulunursa sevinirim...Formda bu aracın modifiyesine rastlayamadım.3.0 crd sinin hazırlanışını takip etmiştim....Ancak ikinci el fiyatı itibariyle 2.7 nin ulaşılabilirliği,işçilik ve malzeme kalitesi olarak (tamamen şahsi fikrim)3.0 dan...
2.7 CRD nin arazi performansı ve offroad donanımına uygunluğu konusunda bilgisi olan varmı...Takip ettiğim kadarıyla arazide donanımlı 2.7 crd ye rastlayamadım..Acaba uygun değilmi ...Selamlar..