Arama sonuçlarınız

1. dr.hunter

Çok Uzun Mesafeli Fener Arıyorum

Merhabalar...Piyasada bulabileceğim pillerle veya koloy bulunan bataryalarla çalışan ışığı çok dağıtmadan enaz 500 metre götürebilen bir fener arıyorum...Bilen veya tavsiyesi olan olursa sevinirim...Selamlar...

2. dr.hunter

motosiklet taşıma, yardım...

Herkese merhabalar...Havalar ısındıkça içimdeki tutkuda ısınıyor..Önümüzdeki aylarda almayı planladığım (yamaha wr125r) motosikleti kangoo aracımın arkasında ruhsata işlenmiş çeki kancasına ekleyeceğim bir ekipmanla taşımam teknik ve yasal olarak mümkün olabilirmi?Motosiklet 135 kg...
  3. dr.hunter

Yamaha WR125R bu motoru tanıyan varmı?

Selamlar...araştırmalarımın sonucu kafamdaki motorlardan biriside bu....acaba bilen kullanan öneren veya önermeyen arkadaşımız varmı?İlginize teşekkürler....

4. dr.hunter

2.7 crd standart veya offroad donanımlı kullanıcılar

Nacizane bu konuda tecrübeleri olan arkadaşlar paylaşımda bulunursa sevinirim...Formda bu aracın modifiyesine rastlayamadım.3.0 crd sinin hazırlanışını takip etmiştim....Ancak ikinci el fiyatı itibariyle 2.7 nin ulaşılabilirliği,işçilik ve malzeme kalitesi olarak (tamamen şahsi fikrim)3.0 dan...
  5. dr.hunter

Ramazan Bayramı.

Bütün gezenbilir dostlarımın bayramını kutlar,sağlıklı ve mutlu geziler dilerim....

6. dr.hunter

G.C. 2.7 CRD NİN OFFROAD PERFORMANSI

2.7 CRD nin arazi performansı ve offroad donanımına uygunluğu konusunda bilgisi olan varmı...Takip ettiğim kadarıyla arazide donanımlı 2.7 crd ye rastlayamadım..Acaba uygun değilmi ...Selamlar..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,629
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri