Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar merhaba suzuki jimny jant göbeği arıyorum arka lastikler için 2 adet çıkmada olabilir yenide nereden bulabilirim yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
merhaba arkadaşlar aracım 92 model saç kasa alt kısımlara sıcak hava bir miktar geliyor tam istenilen gibi değil ancak üst kısımlara ve cam buğu çözecek yere hiç gelmiyor soğuk veriyor bu arada araçta orjinal klima mecvut aracın filitre kazanında 3 farklı manivela var bunuda ne işe yaradığını...
merhaba arkadaşlar yılların land sevdası bizi başka arazı aracı aldırmıyor malesef bu yüzden sürekli aynı yerde dönüp dürüyorum ve topladığım araçlar dan edindiğim deneyim ileride yapmak istediğim aracın iskeletini oluşturuyor bununla beraber bir kaç yıl çamur ve off-road macerasından sonra...
merhaba arkadaşlar umut arkadaşımızdan aldığımız series 3 ümüzü bir süre koruyup kolladıktan sonra bir tık daha ileriye götürdük elimizden gelen iyileştirmeleri yaptık onu ailenin bir ferdi gibi davrandık onun için evladımız oldu ve bu güzelliği paylaşmak ve değerini bilen kıymetini anlayan...
selam arkadaşlar bazı amarok araçlarda 4x4 olarak tuşlar farklılık gösterebilirmi mesela ilk çıkanlar ile 2012 ve sonrası olarak tuşların işlevi veya şekli değişmiş olabilirmi çünkü baktığım ve internet sitelerindeki incelemelerde farklılık gösterdiğini gördüm kullanan arkadaşlar veya bu konuda...
selam arkaşlar ilandaki aracı bugün gidip gördüm çalıştırdım otomatik olarak denedim iş arazi viteslerine gelince biraz karıştırdım araç 240 bin km de biraz fazla sanki ve 136 bg motor arazi viresi 4 kademe sonda 4LLC tabir edilen bir vites var bastirilip geçiyor araçta arka kilitte mevcut...
selam arkadaşlar ilandaki araç hakkinda yorumlarını alabilirmiyim özellikle 2002 model aracın şuan alıınırsa temmuz vergisi ne kadar olur değerli yorumlarınız için teşekkürler
2002 Jeep Grand Cherokee 4.7 33.500 TL Sahibinden satılık ikinci el - 276980222
1999 Jeep Grand Cherokee 4.7 33.000 TL Galeriden satılık ikinci el - 271801388
bu mümkün mü evde artık dolum yapabilecekmiyiz yani şimdi hayaldi gerçek olmuş !!!!!!!
Merhaba arkadaşlar aracım series bölümünde bilinen bir araçtır ayrıntılar land rover series bölümünde bulabilirsiniz aracın benden önceki sahipleride bu bölümde yaptıkları ve yaptıklarım detaylı olarak sitede bulunmakta teşekkürler
Sahibinden Satılık 1983 Model 150000 Km Land Rover Series 3...
selam arkadaşlar umut arkadaşımdan aldığım series bayrağını dahada ileri götürdük artık misyonunu tamamladı başka bir proje için aracımı satmayı düşünüyorum öncelikle site içerisinde kalmasını istiyorum bu sebeple ilk olarak burada ilan vermek istedim yabancı ellere gitmesine gönlüm razı olmaz...
merhaba arkadaşlar reno kaleos hakkında bilgisi olan yada kullanmış arkadaşlar arıyorum bu araçlar hakkında nele söylenebilir neler yabilir bu araç tabi off-roat için değil günlük kullanım ve getirileri artıları eksıleri nelerdir bilgisi olan arkadaşlar olursa dinlemeye hazırım fiyat performansı...
selam arkadaşlar ford ranger düşünüyorum ama otomatikmi yoksa düz vitesmi artılsrı ve eksilerinden bahsedermisiniz hem arazide hem düz yolda durum nedir arazide otomatik bizi üzermi yakıt önemli değil sadece kulanım amacı beni ilgilendiriyor ve hangi yıllar daha iyi bir şanzımana sahip yoksa...
selam arkadaşlar elimde e-baydan aldığım bazı barçalar mevcut bunları satmak istiyorum dısco 1 uyumlu akışmetre ve klima ön konsol havalandırma düğmeleri var ihtiyacı olan arkadaşlar satın alabilir akışmetre 350 tl klıma paneli 250 tl olur klıma paneli çıkma akışmetre sıfır kulanılmamıştır...
merhaba arkadaşlar motorumuz 1200 süper tenere bu motor abime ayıt benimde yeni aldığım tenere 660z modeli mevcut abim ilk rodaj bakımı için yamahaya gittik ancak kütüğü yedik hiç sormadık ne kadar diye ve kesidik 320 tl gibi bir rakam ödeyip ayrıldım açıklama ise 4 litre yağ 200 lt bana biraz...
selam arkadaşlar yeni aldığım tenere 660z motorum için özel bir bot almak istiyorum özellikle ayaklarım yere bassın istiyorum ve tabanı kalın olabilir bana tavsiye adebileceğiniz bir bot markası mevcutmu fiyat aralığı 500-1000 tl olabilir teşekkür ederm
Değerli arkadaşlar ben halil ibrahim adanadan yazıyorum umut kardeşimin sayesinde bende özlemini duyduğum bir aracın sahıbı oldum buradan umuta yine teşekkür ederim 30.12.2014 tarihinde aracımızı ankaradan umut kardeşimden teslim aldım ve yollara düştüm 10 saat süren yolculuktan sonra aileme...
merhaba arkadaşlar hılux bakıyorum ilandaki araçlarla ile ilgili bana neler söyleyebilirsiniz ikiside uyar bana ancak motorlar kafamı karıştırdı birde 2.4 motorda LSD var deniyor yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler...