Arama sonuçlarınız

1. M

1991 Model Lovato Lpgli 4x4 Hilux Yn106

Offroada vakit ayıramadığım için satıyorum. Araç temizliğinden ötürü Ankara'dan alınıp, İstanbul'a getirilmiştir. Uşak TEDAŞ'tan çıkma olup Yanasip'ten alınmıştır.Motoru kendini ispatlamış, halen Toyota forkliftlerde kullanılan 4Y motordur. Karbüratörlüdür ve LPG uyumludur. Motor ve yürüyen çok...

2. M

Trialjimny indirim yapmış

Artık jimny'm olmasa da eleman bilgilendirme maili atmış:) İlgilenen arkadaşların bilgisine; Hi there! This is to inform you that in 2011 our Factory Racing Team has won its 3rd National 4x4 Championship. In order to celebrate the latest victory with all our friends, our Jimny Reduction Kit...
  3. M

Hella Comet 450 (Made in Germany)

Araca taktıktan 10-15 gün sonra aracı sattım. 1 kere montaj anında yakıldı. Hiç kullanılmadı diyebiliriz. Önümüzdeki 1-2 yıl 4x4 araç alamayacağım için satılıktır. Çizik, kırık, solma vs. yok. Orijinal Osram H3 sis ampulleri içindedir. Yer İstanbul Maltepe Tel 530.455.68.01 100 TL Deler mi...

4. M

Sıfır ayarında Midland 1001Z cb telsiz + midland cb anten + PA hoparlör

Araca taktıktan 10-15 gün sonra aracı sattım. 1 kere deneme amaçlı görüşme yapıldı. Hiç kullanılmadı diyebiliriz. Önümüzdeki 1-2 yıl 4x4 araç alamayacağım için satılıktır. Parça parça uğraşamayacağım için hepsi beraber verilecektir. Elektronik cihaz olduğu için elden teslim. Yer İstanbul...
  5. M

Offsetli 16" Suzuki Offroad Jant Takımı (by carpisanturk)

Jantlar 16" çapında olup bijon ölçüsü 5x139,7dir. Jimny orijinal jantına göre 1,5cm offset verilmiştir. 5,5" genişliğindedir. Özel offroad jantıdır. Çarpışantürk imalatıdır. 4 adettir. Çok az kullanılmıştır. Fiyat güncellemesi olmayacak ve SON 400 TL Mekan: Maltepe Tel: 530.455.68.01

6. M

Jimny yükseltme ve offroad seti

Şok jimny garaj satışı :) Depoyu boşaltıyorum arkadaşlar. 4 adet 6 cm takoz, ön amortisörler için 2 adet uzatma, arkalar için 2 adet monroe amortisör (1 yıl 10.000 km civarı kullanıldı) Fiyat pazarlıksız 300 TL Jant lastik son 900TL yaptık...

7. M

Suzuki Lada için 16" offset jantlı Baysal offroad lastiği

Suzuki Jimny de kullandım. Araç artık arazide kullanılmayacağından jant ve lastikleri satıyorum. 2" yükseltme ile aracın sağını solunu kesmeden Jimny'de kullanabilirsiniz. Aşağıda detaylı ölçüler bulunmaktadır. Kendi aracınıza uyup uymayacağını bu verilere göre karar verebilirsiniz. Lastikler...
  8. M

Suzuki %100 Kilit Lockright PT1510

Bir ay araçta takılı kaldı. Jimny, Samurai arka diferansiyel için. 500 TL
  9. M

Yapılı 2004 Suzuki Jimny

Autoshow'da gaza gelip binek aracı 0'ladım. Taksitleri rahat ödemek için Jimny'i satışa çıkarıyorum. Aciliyet söz konusu değildir. Araç zaten sitede az çok biliniyor. 2004 model 113.000 km'de. 18.500TL istiyorum. Şu an sepet ve MT lastikler araç üzerinde değil. Kupa yükseltmeyi arttırıp MT'leri...

10. M

Debriyaj telinin baskı balataya etkisi

Bir arkadaş baskı balatasını değiştirtmiş. Baskı bitikken telde hafıf gıçırtı varmış. Gresle gıçırtı geçirilmiş. Pedal sert ama arabanın çekişinde sıkıntı yokmuş. (Araba bile çekmiş) Sıfır baskı balata takılıyor. Tel eski tel. Baskı balata orjinal olmasına rağmen baskı balata kaçırmaya başlıyor...

11. M

Offsetli jimny jantları

1,5cm ve 2,5 cm Adnan Usta tarafından offset verilmiş orijinal Jimny jant takımlarım satılıktır. Yamukluk veya herhangi bir arızası yoktur. İstanbul-Maltepe 1,5cm 300 TL 2,5cm 400 TL
  12. M

Arkadaşımız Alperkula, İkinci Kez Baba Oldu!

Alper arkadaşımız bugün itibariyle iki kız evlat sahibi. Allah analı babalı sağlıklı büyütsün.

13. M

Offsetli jimny jantlarıyla kullanılmış 205 70 15 Bridgestone Dueler H/T 684

Çok bilmiş bir arkadaşın muayenede orijinal lastiklerin arandığını söylemesi nedeniyle aldığım ve pres offset yaptırdığım lastik ve jantlardır. Araba bu lastiklerle daha atak oldu ama sök tak uğraşamayacağım ve 2.set lastiği koyacak yer bulamadığım için satıyorum. Jantlara Adnan Usta...
  14. M

Satılık - 100 x 140 Statik Boyalı Tavan Sepeti

100 x 140 ölçülerde, tavan çıtalarına kilitli ara bağlantı elemanı olan statik boyalı tavan sepeti. Arkada 2 adet, önde 4 adet sis lambası bağlantı yeri, önde ortada telsiz anten bağlantı yeri hazırdır. Soketli elektrik tesisatı üzerindedir. Alpineleri bırakıyorum. Hellaları'yı alacağım. +100...
  15. M

3000 km kullanılmış 4 adet 215 75 15 Maxxis MT 753 Lastik

Şubat 2010 da 800 TLye alınmış 3000 km yol yapmıştır. Patlak, yama, tamir yok. Faturası mevcut ve garantisi sürmektedir. 2009 yılı 47. hafta üretimidir. Jimny için aracı zorlamayacak ses yapmayan başarılı bir MT. Yükseltme arttırılacağı için set olarak satılıktır. 4 adet 550 TL. Lastikler şu an...

16. M

Jimny Tavan Sepeti İmalatı

Bagajı LPG deposu işgal edince sepet yapmak farz oldu. Arwin Ahmet abim canavar gibi yapıyor lakin yakınlarda yaptırayım kafama göre müdahale edebileyim diye kendim giriştim. Niyeti olanlara yol gösterelim :) Aksaray'dan tavan çıtası ara bağlantılarını sis lambası bağlarım diye önceden almıştım...
  17. M

Jimny'de LPG Kullanan Var Mı? (Acil)

Selam arkadaşlar, Dizel araca alışkın biri olarak benim ufaklığın yakıt gözüme batmaya başladı. Akşam Atiker servisi ille görüşmeye gidiyorum. Muhtemelen yarın taktıracağım. Özellikle Jimny'de atiker kullananlar tavsiye eder mi?
  18. M

2" yükseltilmiş jimnye jant offset

Merhaba arkadaşlar, Pazar günü aracın yüksekliği ve iz genişliğimin darlığının da etkisiyle küçük bir tehlike atlattık. Çamurluklara değmeden jantlara kaç ne kadar offset verebiliriz? Daha önce böyle bir uygulama yapan var mı? 2" yükseltme ve 215 75 15 lastikler var üzerinde.

19. M

Katalitik konvertör ömrü

Selam, Suzuki vitara ve jimny'de katalitik konvertör ömrü kaç km? 100bin üstü araçlarda sökülmesi yakıt tüketimini azaltır mı?
  20. M

Jimny 2" lift by ARWIN

Sonunda bugün yükseltme işlemi tamamlandı. Ama takacak MT lastik halen bulamadık. Bir takım 215/75 R15 de son anda kaçırdık :( Resimler geliyor.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.