Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
iyi akşamlar arkadaşlar
batum a gitmeyi planlıyoruz batum da konaklama gezilip görülecek yerler hakkında tavsiye öneri ve bilgilerinizi paylaşa bilirseniz memnun olurum aklımız da 3 günlük bir konaklama da gezip eylenip bol bol fotoğraf çekmeyi planlıyoruz
yardımlarınız görüşleriniz için...
Merhabalar
bir konu hakkında bilgilerinize ihtiyaç duydum 1994 1995 model manüel vides 1300 - 1800 cm3 arası 5 kapılı 4x4 suzki vitara grand masrafı vergisi yakıt tüketimi nedir yani bu aracın bütçesi ne olur ?
bir diğeri ise bu aracı of road için nasıl 4 yıldız donanım yapılmalı ve tabikide...
Arkadaşlar çekim tekniği ilemi ilgiliyoksa makine ile ilgili bilmiyorum ama yardımınıza ihtiyacım var;
gündüz çekimi güzel bir sorun yok ama gece çekiminde çok karanlık çıkıyor çekiyor aynı manzarayı aynı ortamda bir arkadaşım çekti gayet iyi ama benim çektiklerim karanlık bu konu hakkında bana...
Samsung F44 Standard Definition Flash Bellekli Video Kamera ( http://www.hepsiburada.com/liste/productdetails.aspx?productId=ft211141&categoryId=17076&SKU=FT211141-SIYAH )
Sony DCR-SX15E SD Video Kamera (...
güzel bir gün güzel bir aktivite ama malesef ve malesef konakladımız yerdeki servis anlayışı hizmet sıfır :( arkadaşlarınızla dostlarınızla geçire bileceniz güzel bir parkur güzel bir yer harika bir doğa Karabük Yenice Şekerkanyonu
Merhaba arkadaşlar böyle bir suzikivitaranın fiyatı nedir masrafı ne olur ne yakar akarı kokarı vergisi sigortası cartı curtu ortalama 100 km aylık masrafı ne olur?
Merhaba arkadaşlar birşey öğrenmek istiyorum telsiz sistemi için cb telsiz sistemi ufak bir arştırma yaptım ama sizin gibi duayenlerin tavsiyesine ihtiyacm var ne gerekir anteninden el cihazına marka ve model olarak bana akıl verirseniz (yardımcı olursanız) sevinirim. (Aklımda olan birtane sabit...