Arama sonuçlarınız

1. deserteagle

Katlanır Filtre Kahve Damlatıcı - Kullanan, Kendi Yapan Var Mı?

Selam herkese, Instagram'da birilerinde paslanmaz telden ürünleri görünce konuyu kurcalamaya başladım ve burada sorayım dedim. Tek parça paslanmaz çelik telden yapılmış ve katlanır filtre kahve damlatıcı gördüm. Bunun benzeri ama çok parça telden yapılmış olanına da denk geldim. Biraz daha...

2. deserteagle

Göz zevkiniz için...

Bir kaç ay önce kendimi ödüllendirmek için Taner Salar'dan bu bıçağı kaptım. Kılıfı da sağolsun Murat Erkut yaptı. Taner hamon böylesine görünür olsun diye dünyanın emeğini verdi. Ben ondan hazır bıçağı istedikten sonra bile çok zaman hamon için uğraştı durdu. Bu yüzden bunu vitrinde sergilemek...
  3. deserteagle

Alüminyum Kutudan Ev Yapımı Ocak Karşılaştırması

Alüminyum kutudan ev yapımı ocak - iki tipin karşılaştırması İspirto yada yüksek oranda alkol içeren başka bir ürünle çalışan ocaklar hazır alınabildiği gibi basitçe yapılabilecek türleri de mevcut. Doğaya çıkmaya fazla vakti olmayan biri olarak buna fazla yatırım yapamadığımdan onun yerine...

4. deserteagle

Trakya'da Dımışki (wootz & bulat çeliği) Yapımı

Eveet bu biraz konu dışı olabilir ancak bunu burada gördüğünüze üzülmeyeceğinizi de biliyorum.
  5. deserteagle

Mum Yapımı - Hayatı İdame Kutusu İçin Balmumundan Mum Yapımı

Evet, belki pek de gerekli olmayan bir konu ama yine de hazır yapıyorken fotoğraflayıp aktarayım dedim. Hayatı İdame Kutusu İçin Balmumundan Mum Yapımı Balmumu kullanılarak bir hayatı idame kutusu (survival kit) içine koymak için bir mum yaptım. Bunun çay mumları gibi alüminyum bir kabı olsun...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,836
Kayıtlı Üye Sayımız
166,938
Kaydolan Son Üyemiz
kgulum

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri