Arama sonuçlarınız

1. genco1973

2003 TD5 ön tampon arıyorum

selamlar. 2003 model TD5 ön tamponunu kamyonetin birine yerleştirmek saureti ile kırmış bulunmaktayım :) acilen çıkma tapmona ihtiyacım var. elinde olan var midir, ya da nerden bulabilirim... yardimlariniz icin simdiden tesekkurler

2. genco1973

Discovery lastik seçimi için yardim

merhaba. 2003 discovery TD5 kullaniyorum. yagan karda, ufak bir egimde, egim inis kontrol devredeyken araba bi kac tur atti :) bereket bir yere girmeden kendi kendine durdu. ben araba teknolojik diye epeyi bir guveniyordum ama anladim ki araba ne olursa olsun yere temas ettigi noktalar saglam...
  3. genco1973

Discovery TD5 İçin Acil Yardım !

Tum gezenbilir uyelerine selamlar. 2 yildir forum uyesiyim, ve ilgili ilgisiz butun kkonulari zevkle takip ediyorum. araci araclari ve geziler icinde olmasam da sadece izlemek ve dinlemekle bile cok keyifli oluyor :) arazi araclari ile yakinlasmam 4 yil kadar once freelander td4'le oldu. (zaten...

4. genco1973

Acil Yardım!!!

arkadaslar sahibinden.com'da linkteki araci buldum. fiyati, ozellikleri nasildir? 27.000 liraya bu arac iyi midir? aranizda araci taniyan var mi? yardimlariniz icin simdiden cok tesekkur ederim. selamlar ??? ilan numarasi: #12706772 link...
  5. genco1973

Disco İçin Acil Yardım!!!

Selamlar. Bİnek araci satip 4x4 almak istiyorum. uzun suredir arac bakiyorum. en son buldugum arac; http://www.sahibinden.com/land_rover_discovery_td5_hse_hatasiz_servis_bakimli_WQQaXQQ6947893WQQpXQQdisplayitem bu arac hakkinda fikir sahibi olan var mi? km, fiyat vesaire acisindan...

6. genco1973

JEEP Patriot 2.0 CRD Hakkında Düşünceleriniz?

Herkese selamlar. Jeep'in yeni modeli Patriot'u almayı düşünüyorum. Sizden ricam, estetik, teknik vs. gibi konularda görüşlerinizi belitmeniz. Ben ve benim gibi bu araca ilgi duyanlar sayenizde aydınlanacak.

7. genco1973

Jeep Liberty CRD Nasıl Bir Araçtır? (Güvenlik, Malzeme, Servis, Sorunsuzluk)

JEEP, liberty CRD almak istiyorum. Ama daha once kotu bir freelander tecrubesi yasadigim icin (2002 model 78.000km'de olan arac motor haric ne problem cikarabilirse hepsini bazen tek tek bazen de ustuste cikardi) jeep'te de yanilmak istemiyorum. En iyi, gezenbilir dusuncesinden hareketle, bu...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,065
Kayıtlı Üye Sayımız
166,968
Kaydolan Son Üyemiz
Ramazan Turan

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.